SelmaBulut Kızlar merhaha ben normalde kızılay da Tuba hanım takipliyim ama hastane değiştiriyormuş medicana hastanesi SGK sız fiyatları nedir ve diğer hastanelerin öğrenebilir miyim siz kaça kontrol oluyorsunuz
Tubazeynep SelmaBulut Özel büyükşehir Hastanesi’ne gidiyorum Aişe hanıma 490 TL ve Dr hanım da sekreteri de çok ilgili ve güler yüzlüler tavsiye ederim canım 💐
Cerenikinci SelmaBulut Medicana hastanesine gidiyorum eşim askeri personel rengin karataylı çok güler yüzlü ssvd ve normal doğum her yönden çok iyi bir doktor muayenesi ni bilmiyorum zam geldi biz Hüsnü alptekine gidiyoruz çok bilgili bir doktor işinin ehli bir doktor 470 ödüyoruz biz doğuma zam gelecekmiş 13 bin diye düşünüyorum ama bilmiyorum
SelmaBulut FtmnrTry ilk başta hacer hanıma gittim ama odaya aynı anda odaya 3 kişiyi alınca değiştirdim 🤦🏼♀️ SGK dahil mi
SelmaBulut Sehriban__ evet tahmini sgk ız 800 den başlıyor diye biliyorum 🤦🏼♀️ farabide o civar deöişti bana SGK yok🤦🏼♀️
SelmaBulut Saysegulll 1 ay a geçiyormuş galiba kuzenim de Tuba hanımda takipli ona demiş bir sonraki randevu burada ama diğerini diğer tarafta alacam diye 🤦🏼♀️ ve bir kaç kişiye de aynısını demiş sizde mi orada takiplisiniz
Sehriban__ SelmaBulut hıı sgk sız bilmiyorum ben indirimli 300 tl ye gidiyorum farabiye sgk mız da var
esinceeee SelmaBulut İstanbul’da muayene sgksız 2000 tl bence çok şanslısınız doktorunuzdan memnunsanız ona devam edin :)