Tansudipi dun 39+0 da nts de sancim çıktığı için doktor açıklık olup olmadığına bakmak için muayne edicem dedi korkarak çıktım çatala çok acidi başta söyledim biraz yavaş olun diye ama bitmek bilmedi dayanamadım doktor sinirlendi belli etmesede mesanen dolu olduğu için çok acı çekiyorsun lavaboya git biraz yürü yine gel dedi ama hamilelik gidip gelene kadar 3 kez daha lavaboya gittim 😂 kendimi hazırlayıp doktorun odasına girdim bu ilki kadar acımadı ama yine kötüydü sadece dayanmak zorunda olduğunu bildiğim için katlandım sanki korkunca daha çok acitiyorlarmis gibi geldi bana birazda hızlıca bitirmek için önemsemiyorlar doğum süresince daha çok bakılacağı için araştırdım doktordan doktora değişiyor diyor bazılarını hissetmiyormussun bile ama gerçekten normal doğum korkum oluştu muayne yüzünden son haftamda yetmezmiş gibi birde kanamam oldu eşim bi gidelim desede hastaneye gitmekten çok korkuyorum şu an kendimi hazırlamaya çalışıyorum ama sancim olur açılman olmassa hastaneye gittiğimde 5-10 dk da bir yapılacak bu işlem işkence gibi