Yeniannis_ Kızlar oturduğum yerde azcık bi sıvı geldi ama idrar mı kaçırdım tam anlamadım Sağ bacağım kasılıyor belimde ağrı var ve sürekli çişe cıkma isteğim var doğum mu başlangıcı bu ? 36+1 im
Duyulurum Yeniannis_ bence bu doğum başlangıcı değil. Son haftalarda böyle şeyler yaşanıyor. Kendinizi takip edin, kasılmaların sıklığını takip edin
Meronur Yeniannis_ suyun gelmesi oule bişey olmuyor yani en azından bende öyle olmadı bı anda musluğu açmışım gibiydi valla her yerim sırılsıklam olmaya başlamıştı
Yeniannis_ minnakannesi08 çok korkuyorum ya dengem bozuldu bu sürekli idrar ne demek acaba Eşimi bekliyorum
Becum Yani bencede bi acile vs gitseniz mi acaba. Sonuç olarak biri olabilir digeri olamaz diyecek neye gore karar vereceksiniz doğum başlangıcı mı?
Yeniannis_ Becum kanka dengem bozuldu korkuyorum eşim gelsin hemen gidicem sakinleşmek için de soruyorum cünkü panik atak var bende sinirim bozuldu
minnakannesi08 Yeniannis_ korkma canım içini ferah tut aklına kötü şeyler getirme bazen insan tutamıyor farkında olmadan kasılma olayıda artık yalancı sancılar kasılmalar normal bu haftadan sonra inşallah vaktinde zamanında gelir 🤲🏻
Becum Yeniannis_ sıkma canını tedirgin olma su bile olsa artik çok erken bi hafta degil bebişin gelmesi için. Bende bilmiyorum ama idrari tutabilirsin suyu tutamazsin diyorlar.
Yeniannis_ Çok teşekkür ederim hepinize ilk gebelik ve tek olduğum için malesef bu konularda aşırı panik yapabiliyorum ailemde sehirdışında Doktora gitmek en mantıklısı Umarım gelirse de sağlıkla gelir🌸
ozi086 Suyun gelmesi öyle birşey değil asla tutamayacağın bardaktan boşalırcasına geliyor. Bahsettiklerinin hepsi bende de var. Bebek aşağıya baskı yaptığı için idrar kaçırmış olabilirsin. Sakin ol doktora git