38 haftalık gittiğim çatı muayenesinde 4 cm açılmam olduğunu söyledi doktor akşam kontrole gittim aynıydı ertesi gün açıklık 6 cm çıkmıştı ama bu süreçte bende 0 sancı 🤣 herkes şokta nst sancı ölçüyor ama hissetmiyorum, hastanede adım çıktı ebeler nasıl olduğuna şaşıyordu 1 cm açıklık olana dek insanlar neler çekiyor diye 🤭 sonra 12.30da keseyi patlattı doktor yarım saat içinde sancılarım başladı 14.21′de oğlumu kucağıma aldım tam açıklığa ulaşmıştı zaten istemsiz ıkınmalar başladı. Toplasan 2 saat sancı çektim, aşağı doğru kendiliğinden minik bir yırtılma olmuş bu yüzden 1 dikişim var çok kolay bir doğum yaptım odaya geldiğimizde bebeğimi emzirdim sonra makyajımı yapmıştım 😂 Akşamına annemle eşime ben sandviç hazırlıyordum onlar bir köşede bayılmıştı çünkü 🤣 şimdi 2.ye gebeyim Temmuz gibi görünüyor doğum yine normal doğum istiyorum umarım aynı şekilde geçer. Kolay doğum için bence en önemli şey yürüyüş ve su. Cidden çok yürüdüm ve çok su içtim, eşimle ilişkiye hiç ara vermedik, çok merdiven çıktım hiç hamileyim diye kendimi sakınmadım çok hareketliydim ve doğum başlamadan babaannem ve kayınvalidem Meryem Ana otu attılar suyun içine ben onunda çok faydası olduğunu düşünüyorum. Olumsuz bir yorum okursanızda sizi etkilemesine izin vermeyin sadece dua edin derin nefes alın ve Yaradan’a güvenin, bu kutsal gücün annelere bahşedilmiş olunması ne büyük şans 🙏🏻