Selcennnn Sulekurall Nisan ayı başında gidecektim haftam küçük olduğu için Mayıs ayı başında gideceğim inşallah bir kaç güne ararlar diye düşünüyorum ☺️
Sulekurall SelmaBulut ben hastaneyi aradımda ilgili kişi yokmuş numaramı aldılar geri dönüş yapacaklar sizide bilgilendiririm benim bildiğim kadın doğumda var ama orası bana uzak ve doğum yapacağım hastanede gebe okuluna gitmek daha mantıklı geldi
Sulekurall Deletedmom_116 ben mete bertizlioğluna gidiyorum çok çok memnunum ilgili her şeyi anlatıyor gösteriyor ondan alamadığım zaman sıra 1 defa bülent hocaya gittim o da idare ederdi ama beni tatmin etmedi en iyisi mete hoca
mervee67 Benim kardeşim 2 hafta önce gitti, Kübra ebeden eğitim aldı 3 gün çok memnun kaldı. İnstagram hesabıda var ebe kübü olabilir adı bi yazın isterseniz
Sulekurall Kızlar gitmek isteyenler için yazıyorum bugün aradılar beni ders tarihleri belli olmuş 9-10-11 mayıstaymış kayıt olmak isterseniz hastaneyi arayın sonra ebe sizi arıyor grup oluşturucakmış bir iki gün önceden