Laliinnvanilya 2prensesannesiiii başka doktora gidicem salı günü bir görüş daha alıp öyle karar vericem
PervinY 2prensesannesiiii Normal denedim sonu sezeryan oldu maalesef benim🤷🏻♀️ ama gerçek çatı darlığı çok nadir olurmuş doğum anına kadar belli olmaz diyen doktorlar da var.
Eceecim 2prensesannesiiii sezeryan oldum. Hem doktor hem ebe kontrol etti. Zaten bizde genetik annemin de öyleymiş. Son dakikaya kadar sancı çekip bebeğimi ve kendimi sıkıntıya atabilirdim. Sezeryan oldum
Mello29 2prensesannesiiii sezeryanla dogurdum hatta 5cm acilmam olmasina ragmen bebegimi riske atamazdim
Esen4316 PervinY banada çatın dar doğumun normal şartlarda zor olur dedi ama ben şuan hamile değilim kontrol amaçlı gitmiştim
PervinY Esen4316 Hayırlısı olsun canım sezeryan da olsa normal da olsa ikinizin sağlığı daha önemli. Duruma göre karar verirsiniz.
2prensesannesiiii Eceecim 2 side aynısını mı söyledi ya bazı drlar uğraşmak istemiyor bence sezeryan diyor
Eceecim 2prensesannesiiii doktorum 38 de ebe de suyum geldiğinde doğum anında baktı. Bebek riske girer sen de zorlanırsın dediler
Mello29 2prensesannesiiii yok görünmedim doktorum artik ablam arkadaşım gibi olmustu cok güveniyordum.
mamacitaS doktorunuza guveniyorsaniz supheye dusmeyin bence cati darligi hem sizi hem bebegi zorlar dogum aninda ozellikle bebek kilosu cok etkili oluyo omuz sıkısmasi vs gibi durumlar yasanabiliyo
2prensesannesiiii mamacitaS iri bebek değil ki 2554 tü 35+2 de🥺 dra güveniyorum ama bilemedi herkes bişeyler söylüyor içimin rahatlaması için annemin ebe okan kuzenine baktıracağım 37 haftamda şuan 36+1 oldum
Merve0227 2prensesannesiiii Beni zorlayan daha çok sancılarımdı gerçekten çünkü 5 dakika içinde 3 kere sancı girip çıkıyordu en baştan en sona kadar ama doğurmak zor olmadı her ikisinde de çatala çıkmamla doğurmam bir oldu doğru nefes ve doğru zamanda ıkınma çok önemli
Mrvesahn 2prensesannesiiii bana da aynı şeyi söyledi doğuma dört gün kala kontrol etmişti sezeryan dedi bebeğin kolu omzu takılabilir gibi şeylerle korkuttu ilk gebeligimde bende sezeryana tamam dedim 🥴