1029384756 Hastane çantaları hazır mı neler koydunuz malum havalar sıcak olucak nelerden kaçar adet koydunuz olmazsa olmaz dediğiniz ürünler neler
ilzannliy 1029384756 bizim mayıs sonu haziran başı gibi olacak bebeğimiz erkek canım. 1 adet 10lu set 2 adet 5li set Nohut battaniye Müslin örtü 10-15 bez Islak mendil Alt değiştirme örtüsü Kaşık biberon Bebiş için şimdilik bunları koydum. Ihtiyaç olursa evimiz 10 15 dk yakında getiririz. Setlerim uzun kollu içine çorap ve zıbın da koydum. Zıbınlar kısa kollu canım. Ne kadar yaz çocuğu olsalar da yenidoğan oldukları için en azindan 40 çıkana kadar korumamız lazımmış. Bir de hava sıcaklığına göre biz mesela kısa kollu giyiyorsak onlara uzun giydirmeliyiz veya uzun giyiyorsak yelek hırka giydirmeliyiz.
Kelle0129oekd 1029384756 kafana göre koy işte ya hep böyle postalar çok sıktı ama 🙈🙈sen nasıl rahat edersen öyle hazırla ben öyle yaptım mesela
aysuyenihayat 1029384756 5 hazirana gün aldık kısmetse❤️ doğum çantamı da 3 gün önce hazırladım gereksiz şeyler yerine gerçekten lazım olabilcekleri koydum ve bence olmazsa olmaz denilen şey depend
nur_bebek34 Benim haziran sonu ama daha çantamı ayarlamadım. Zıbın hastane çıkışı çorap bez biberon emzik mama penye battaniye Müslin battaniye birde kendim için pijama takımı ped vb şeyler koyacağım
Poyrazin_annesi 10 lı hastane cıkısı 2 adet tulum 2 adet zıbın 2 çorap 2 agız mendılı 20 adet bez Battaniye Islak mendıl ve krem Emzik ve biberon Anne için 2 adet pijama Terlık Çorap Depend Tarak ve toka Bn iç çamasırı tercıh etmıyrm hastanedeyken
Deletedmom_116 Melekler12 Hergun Haziran anneesileri soruyo bende Haziran annesiyim normale gire yazıyorum cevap verme yok😂😂sonr agene aynı post
Melekler12 Deletedmom_116 hahahah bende Haziran annesiyim Haziran yazdiklarinda bindebir bakıyorum 😅😅😅