000 Melekler12 banada bakarmisin canım herkesinkine cevap vermişsin bazılarına sorunca bakmıyorlar bile sen kırmamissin kimseyi 🩷 12 haftalık
PrensinibekleyenAnnee Melekler12 eee bana 7 de yapmıstın 11 12 de bidaha mı atmak lazım 😂 değişebilir mi ama helal olsun kimseyi kırmıyosun bakiyosun
Melekler12 PrensinibekleyenAnnee senin kesen küçük olduğunu söylemiştim hafıza kaybı yaşıyorsun 😅😅😅😅 sonradan dönmemi diyosun o benim elimde olan bişey değil 😎
PrensinibekleyenAnnee Melekler12 yok bacım birinde yaptın ya dur atayım ben mi karıstırdım seni melekli başka kimse var mı? 
Melekler12 PrensinibekleyenAnnee net hatırlıyorum kesen küçük olduğu için sanada söylemiştim kaçtan sonra belli oluyor demiştin sende
PrensinibekleyenAnnee Melekler12 doğrudur canım olsun sağol yinede kırmadan insanlara yorum.yapıyosun 🌸
Melekler12 PrensinibekleyenAnnee soruyorlar keseden söylüyorum doktor değilim kesinlikle öyle bı iddamda yok ama keseden anlıyorum sadece ❤️
PrensinibekleyenAnnee Melekler12 bizede tarif edin ya bende çok merak ediyorum.nasıl anlaşılıyor ben bakıyorum bakıyorum hepsi aynı geliyor 😂😂