Prensesannesiym Doğumdan sonra saçımı boyamak istiyorum bazıları kırkın çıkanaa kadar boyama diyorlar kimiside adetin bittikten sonra lıhudoluk dönrminden çıkmıs olursun diyorlar lohusalık dönemi 40 gün mü yoksa adetin bittiğinde bitiyor mu
Kdraltn Prensesannesiym Kanaman bitince lohuslaik biter abdest alip ibadet falan yapilabilir diye biliyorum yeni okudumm onu. Ama sac boyamanin lohusalikla ne alakasi var onu anlamadim.
sudamlasi Cismmpoyraz48 😂 aa kısa sürmüş ne güzel 40 diye bişey var nerden çıktıysa🤷🏻 rahmin toplanma süresi 4-6hafta arası🙈
AygyulSina Prensesannesiym ben inanmam oyle seylere. Boyayinca ne oluyormus acaba? Hamileliktede sac kestirmek iyi degil derler ama ben kestirdim valla. Cok sukur bebegimde cok iyi sagligi herseyi yerinde
Ozlemsvr Prensesannesiym Canım adetin bittiği gün lohusalık demişler ama 40 çıkarma diye bir şey de var. Bu gelenekle de alakalı olabilir. Sen yine de 40 da çıkar nolcak 😂
minikmucizee Prensesannesiym benim annem sağolsun 45 gün oluncaya kadar ne kestirtti nede boyatmama izin vermişti yaparsan konuşmam dedi bende yapmadım 😂 bişey olurmu bilmiyorum amaneğer acelesi yoksa bekle bence canım
Bo25 Prensesannesiym ya 40 i yok 52 si bilmem neyi öyle bişey yok ki milletimizin uydurduğu şeyler bunlar ..boya gitsin ya Allah askina
Yildizim Prensesannesiym kanama bitince lohusalık da bitiyor illa 40 gün değil daha erken de olabilir