Elif_p PrensinibekleyenAnnee inşallah Allah gönlüne göre versinn insan önce saglıklısını ve olmayanı istiyor anlıyorum seni benim de kızım vardı bunun erkek olacagını öğrendik çok güzel bir duygu ama biraz da korkutucu kızım melek gibi acaba diyorum erkek cok mu zorlar 🙈
PrensinibekleyenAnnee Elif_p tabi canım önce sağlıklı olsun tabi erkek bebesi biraz zor galiba kıza göre yada çocuktan çocuğa da değişir 😂
PrensinibekleyenAnnee Elif_p bulantım geçen haftalarda daha çok oluyordu ama bu hafta daha iyim . Oğlumda bulantın hiç olmamıstı
Elif_p PrensinibekleyenAnnee gebelikler çok farklı oluyor onu net söyleyebilirim kendi tecrübelerimden
PrensinibekleyenAnnee Elif_p bakalım 😂 ne çıkacak süpriz yumurtadan bu ramzi teorisini görünce ana erkek mi dedimde sonra sizin farklı oldunu görünce dedim tamamında yalan
Beyzasrkya22 Nurse_ bende 15 haftalık oldum bugün yarından sonra da biz cinsiyet için gidicez bakalım çok heyecanlı 😂
Nurse_ Siyahdnz kuzum doktor arkadaşıma söyledi anı kalsın diye Bi balon patlatalım dedik. Net ama hafta gel iyide net olsun ne olur ne olmaz dedi