GozdeA Ben binmiyorum küstüm 🤣 karnim 33. Haftadayim yeni çıktı oda minicik dolmuşa bindim hamile olduğumu anlamadıkları için yer vermediler içimde ukte kaldı bı daha da binmedim 🤣🤣🤣
Cihangirmom ozzlemk istanbuldayım mecbur her türlü toplu taşımaya bindim 35 haftadayım halada biniyorum 😅
Sengul-9798 ozzlemk eşim çalıştığı için ben sürekli minibüs otobüs kullanıyorum ve bi problem teşkil etmiyor 😂
Yaseminanne ozzlemk seni çok iyi anlıyorum canim 😄 izmirde oturuyorum otobüsler yokuş aşağı paldır küldür gidiyor ben de ayakta duruyorum boş otobüste bile. Oturunca daha cok salliyor gibi
ozzlemk Yaseminanne evet bugun tam olarak böyle oldu bana da çok salladı sonra çok pişman oldum ayağa kalkmadığıma 😂 hep sonradan gelir aklım başıma gibi oldu böyle deee hahajdj
ElaytA ozzlemk ben hergun servisle ise gidip geliyorum. Her hafta sonu da otobüs metro çoğunlukla ayakta gidiyorum. Çok sukur şimdiye kadar bisey olmadi
Dnzglsm_123 ozzlemk 20 haftalığım hem çalışıyorum hem toplu taşıma kullanıyorum, bir sıkıntı olmadı çok şükür