2609nrgl Kızlar tünaydın ben corasprin kullanıyorum kahvaltıda içiyorum ama içtim mi içmedimmi hatırlayamıyorum 11 haftalık hamileyim içmediysem bişey olur mu veya tekrar içsem kafam allak bullak oldu
Sibeldl12 2609nrgl eğer jaturlamıyorsanız tekrar içmeyin. İçtiyseniz iki kez içmiş ıçolırsunuz. Bende kullanıyordum corasprin. İçip içmediğimi hatırlayamadığımda içmiyordum
filialunae 2609nrgl içmediysen iç hiç bir şey olmaz ben hem hap hem iğne vuruluyordum ki iğnedeki doz hapın kat kat fazlası
2609nrgl Sibeldl12 peki bı sıkıntı olur içmesem aynı zamanda oksapar da kullanıyorum akiamları da onu vuruyorum ama içmedim diyo bi yanım da
Sibeldl12 2609nrgl aklınızda soru işareti varsa doktorunuza ulaşabiliyorsanız ona sorun en sağlıklı bilgiyi o verir. Allah’ın izniyle bişey olmaz🌸
Sibeldl12 2609nrgl bende bir sıkıntı olmamıştı. Tedbir amaçlı kullanıyordum ben kan pıhtılaşması yoktu normalde.
filialunae 2609nrgl oksapar da vuruluyorsan hapı içme bir gün eksik dozdan bir şey olmaz canım iğneni vurursun.