• Gebelik
  • Doğumu Aynı Tarih Olanlar Tanışsın🤍

Kaç haftalıkken kalp atışı başlar ?
Ben antidepresan kullanırken hamile kaldım doktor kürtaj yaptırmam gerektiğini söyledi bebekte anomali olabilirmiş siz boyle birseyler karşılaştınız mı daha önce ilac zedprex:40 mg

Biz 6 haftalıkken gitmiştik dinlemiştik kalp atışını

14haftaligiz daha cinsiyeti ogrenmedim çok merak ediyorum ama kız gibi geliio bana 23ekim de doğum ama sezeryanla olacam ilki sezeryandi belki erken olur Ekim başı gibi brnce

Tahmini doğum 20 eylül görünüyor ama bir başak erkeğine daha katlanamam 😂🙈

Busraa_44 bende sezeryan istiyorum yaaa ilk gebeligim ikisi arasında çok geldim gittim ama sezeryanda sabitledim kendimi

Busraa_44 normal doğumda da olur bence ikisinde de olur ister istemez o ağrı 🥰😂altıma dikiş atılmasını hiç istemiyorum çok korkuyorum ordan nedense karnimda sorun yok ama diğer yer çok ürkütüyo beni o psikolojiyle normal yapamam diye düşünüyorum

_brcu88_ sağ salim dogsunlarda cano bende ilki normal olsun çok istemiştim ters olunca sezeryanla oldu

Busraa_44 aynen önemli olan su 9 aylık süreci sağ salim atlatmamiz ❣️ağrısı sancısı geçer bir süre sonra elbet