TugceTorun52 Kaç haftalıkken kalp atışı başlar ? Ben antidepresan kullanırken hamile kaldım doktor kürtaj yaptırmam gerektiğini söyledi bebekte anomali olabilirmiş siz boyle birseyler karşılaştınız mı daha önce ilac zedprex:40 mg
Busraa_44 14haftaligiz daha cinsiyeti ogrenmedim çok merak ediyorum ama kız gibi geliio bana 23ekim de doğum ama sezeryanla olacam ilki sezeryandi belki erken olur Ekim başı gibi brnce
_brcu88_ Busraa_44 bende sezeryan istiyorum yaaa ilk gebeligim ikisi arasında çok geldim gittim ama sezeryanda sabitledim kendimi
_brcu88_ Busraa_44 normal doğumda da olur bence ikisinde de olur ister istemez o ağrı 🥰😂altıma dikiş atılmasını hiç istemiyorum çok korkuyorum ordan nedense karnimda sorun yok ama diğer yer çok ürkütüyo beni o psikolojiyle normal yapamam diye düşünüyorum
Busraa_44 _brcu88_ sağ salim dogsunlarda cano bende ilki normal olsun çok istemiştim ters olunca sezeryanla oldu
_brcu88_ Busraa_44 aynen önemli olan su 9 aylık süreci sağ salim atlatmamiz ❣️ağrısı sancısı geçer bir süre sonra elbet