İnanılmaz duygular içindeyim.. ilk hamileligim aşırı bulantı ve kusma eşliğinde geçti. Ve 1 haftadır midem bulanıyordu ama aklıma hiç öyle bisey olcağı gelmedi çünkü esimde bende korunuyoruz bugün doktora gittim ultrasona bakti hamilesin demesi ile ağlamaya başladım nasıl olur imkansız desemde doktor nekadar korunuzsan korun allah vericekse veriyor dedi. Kalp atışları bile oluşmuş. Bebegim bayadr emmek istemiyor sanırım bu yuzdenmis. Degisik duygular içindeyim eşim ve annem nekadar teselli etsede ne yapicam iki çocuğa nasıl bakıcam sevgim ikisinede nasıl yeticek ya birini severken diğeri üzülürse aklımda birsuru soru... biraz uzun oldu ama böyle bi durum yaşayan var mi arkadaşlar sezeryan oldum birde doktorum birşey olmaz diyor ama hamileliğin çok zor geçiyorken şu durumdayken nasıl kaldırıcam bilmiyorum 😔😔🤦🏻‍♀️
    Allah’ın vardır bir bildiği olacağı varsa oluyor bir şekilde. Benm de ilk gebeliğim olacak ve en korktuğum şeylerden biri de 2. Ye hemen hamile kalmak ama Allah verirse yapacak birşey yok hayırlısı olsun hakkınızda inşallah.
      prensleriminannesii canım benim üzme kendini aynen Olacağı varsa inanıl oluyor ne kadar korunursan korun benim 3 bebeğimde üst üste oldu ne olduğunu anlayamadan ve şuan 4 3 ve 2 yaşındalar düşün aralarında birer yaş var ilk başta biraz zorluk oluyor ama Allah onun gücünüde sabrınıda veriyor sen bile inanamazsın annelik böyle muhteşem bişey ve şuanda yeniden hamileyim 7 aylık bende senin gibi aşırı mide bulantısı falan yaşadım ve şüphelenmeye başladım ama olacağını bende düşünmüyordum ne kadar korunursan korun oluyor adet günüm daha gelmemişti bile dayanamayıp şu erken gösteren testlerden aldım iki çizgi ikincisi silik çıktı ama yoktur dedik bende eşimde inanamadım bir türlü kan tahlili yaptım gebelik çıktı ama halen inanmıyorum olduğuna en son doktor gidip keseyi görüp kalp atışlarını duyana kadar şoka girdim çok değişik duygular içindeydim ama yapılacak bişey Yok Allah nasip etmiş isteyipte çocuk sahibi olamayan insanlar var haşa isyan edemeyiz
        Benimde en korktuğum şey 2.cocuğu düşünmüyorum çünkü uzun süre nasıl koruncaz ki hiçbir yöntem güvenilir değil
          Tugcetokgoz birde şimdi herkes boş boş konusucak canimi sıkıcak aceleniz neydi gibi laflari cok duyucam sanirim 😔 ilk bebe gim erken doğdu 10 gün kuvezde kaldi sanırım bunuda hayırlısı ile doğarsa erken alırlar diye tahmin ediyorim 😔
            Dicle birde bebegim hiç durmuyir uyumuyor ek gidaya başlamıştım onları hazırlarken bile midem kalkiyir çok zor bi süreç olcak rabbim yardimcim olsun 😔
              prensleriminannesii Olacağı varsa olur canım Allah hayırlı sağlıklı evlat,sanada güç kuvvet versin inşallah 🙏Benim tüp bebek 30 yaşındayım ilk gebeliğim doğumdan sonra korunma diyorlar olursa olsun ama dediğin gibi gebeliğim benimde zor geçiyor ama sonra tekrar gebelik istediğimde olur mu acaba o yüzden zor kararlar🤷‍♀️Allah hayırlısını versin herşeyin🙏
                Dicle

Yogurtlupilav prezervatif kullanıyorduk 😔 ben aynı zamanda halada baslamistim ama nafile korumadı 😔 doktorum sprial yaptığım hastam bilr hamile kalabiliyor dedi 2 ay sinrasinda bile mile kalan var canini sikma dedi ama mumkun degil tabi şuan alışmaya çalışıyorum içimdeki minige 😔
                Canım bi kaç ay önce bende aynı duyguları yaşadım ama inan geçicek bugunler ben şimdi 32 haftalık hamileyim 2. oğlum geliyor o kadar mutlu heycanlıyım ki elbette yeticeksin ikisinede annelik böyle birşey hiç üzme kendini çünkü artık bir faydası yok olumlu tarafından bak her zaman ben 8. Yada 9. Ayımda hamile kaldım 17 ay olucak araları inan buda ayrı bi güzellik şimdiden yenidoğan kokusunu özledim bile ☺️ Hiç sıkma canını biraz yardımla biraz zorlukla ama iki melekle çok güzel günler görücez inşallah...
                  prensleriminannesii canım sen insanların ne dediğini boşver hiç düşünme bile ne güzel bir bebeğin var diğeride büyüyor 💕 benim ikinci de erken doğdu yedi buçuk aylık ama sonraki normal gününde doğdu öyle bişey Yok yani
                  SerSel herseyin hayirlisi ilk duyduğumda çok üzüldüm ama dediğin gibi olcağı varsa oluyor rabbim nasip etmiş kabullenmek düşer bize 😔 rabbim seninde gönlüne göre verir inşallah canım 😔
                  Yogurtlupilav
                  Amin canım ☺️ Mesela benim eşim korunurken ben hamile kaldım eltimde Doğum kontrol hapı kullanıyordu ama yinede hamile kaldı bir tanıdığım spiral varken hamile kaldı öyle yani
                  reinamm oğlum brokoliyi severek yiyor ama kokusu yüzünden pişiremiyorum 😔 teşekkür ederim canim bakıcam o sayfaya 😔