Deletedmom_116 Aysecan0335 Niyetli ağrılarım var 😂😂iki aydır Kovaliyorum da bu sefer büyümüş teyzesi baskın geliyo sjsjs
Aysecan0335 Deletedmom_116 ay yerim ben onları aceleci anacım bu haziran bebeleri 😅😂 bizimkide 27.haftasında bi sinyal çaktı geri gitti 😂 şimdilik rahat heralde yerinde galiba sanırsammm 🥲
Goncagebe Bnmde bu gebeliğimde öyle 1.5 2hafta önden gidiyoruz ama ne zman geleceğine o karar verir dedi doktorum 37 bitmek üzere sancım hiç yok daha bakalım ne zman gelecek bekliyoruz 4kiloyu geçmesin diye dua ediyorum
GizemKadirr Aysecan0335 biz ilk kizimda 2 hafta önden gidiyordu. sezeryan olcagin icin 38 de dogum yaptim ama hic bir dogum belirtim yoktu planliydı. Bi alakasi yok bence bunu etkileyen sen genetik tamamen.
Aysecan0335 GizemKadirr evet çoğunlukla öyleymiş sanırım etkilemiyormuş sizinde dediğiniz gibi, bu beni rahatlattı teşekkür ederim 🌸
xxelifxx Aysecan0335 38+2 deyim bebek 2 hafta kadar önde şeker takibindeyim ama şeker yok genetik olduğunu düşünüyorum artık. Devlet takipliyim şimdilik bi sıkıntı yok
Aysecan0335 xxelifxx evet bende takipteyim sıkıntı çıkmıyo hatta düşük bile çıkıyo tutuyorum kendimi tatlıya karşı bu ara bide , genetiktir diyip iyi düşünelim iyi olsun 🌸