1Mavimavi Sedabcksz ilk doğumum spinal olmuşdu aşırı memnun kalmışdım hiç ağrım sızım olmadı Çabuk toparlanmışdım Oğlum çıkar çıkmazda hemen görmüşdüm çok güzeldi
Merveincim Sedabcksz bende aşinam doğum yaptım. İğne vurulurken hiç acımıyor o sıvı akarken hissettim sadece. İyi ki spinal olmuşum. Hem bebeğimi o an görme şansım oldu hemde kendi gayretimle yürümeye başladım sonrasında ağrılar vs zamanla düzeldim zaten.
Emineedrk Sedabcksz 28 gün önce spinal oldum çok güzel geçti iğneden bende korkuyordum ama hissetmedim bile konuşurken benim sadece ameliyatta midem bulanmıştı onuda hemşirelere söyledim hemen seruma ilaç yolladılar saniyeler içinde kesti oda 3 gün içinde de baya baya toparlandım şuan doğum yapmamış gibiyim ☺️
Hiats Sedabcksz önce belden iğne yaptılar sonra uyuşmadı komple uyutmuslar uyandığımda bebeklerimi götürmüşler karnım ağrıyor diye ağlıyordum 12 gün oldu şuan çok iyiyim ama ilk 3 gün çok baş ağrısı yaşadım ayağa kalkınca başlıyordu yatınca geciyordu
Smry Ben de 20 gün önce spinal anestezi ile doğum yaptım baş ya da bel ağrısı vs hiç olmadı çok memnun kaldım.
Mavisssss98 Merve2693 evet ben yaşadım ama inan o kadar hafifdiki hemen uyusuyorsun o igneyi ben gözümde çok büyütmüştüm inan boşuna yemişim kendimi boşuna zehir etmişim çünkü kan aldirirken daha çok acıyor iğneyi hissetmeden daha hemen bi baktim ki bitmiş bile uyuşuyorum😁
Smry Merve2693 hayır iğneyi yaptıktan sonra bacaklarım uyuştu direk .öyle elektrik çarpması hissi yaşamadım
Tugbactnn Spinal sezaryen oldum ağrım olmadı diyebilirim. Çabuk yürüdüm ve çabuk toparlandım. Doğum sonrası çok kolaydı benim için iyi ki spinal olmuşum.
Yasminkrc Mavisssss98 bende haftaya persembe olcam uyusmazsam diye korkuyorum 🤭 hemen uyusmaya basliyormusunuz
Naznaz123 Kızlar bende kendi isteğimle sezeryan olmak istiyorum ama o bele vurulacak olan iğneden korkuyorum ya 😐
Emineedrk Naznaz123 rahatlatıyorlar seniii doktorunuza karşında gördüğünde insan kendini güvende hissediyor bende öyle olmuştu ☺️
Pamukveannesi12 Yasminkrc iğne vurulur vurulmaz anında uyuşmam oldu sonra hemen kesip alıyorlar bebişi merak etme
Mavisssss98 Yasminkrc evet hemen uyusuyorsunuz bacaklariniza hemen bir sicaklik geliyor zaten bende korktum uyusmucam zannettim ama yok😁
Bahar_22 Yasminkrc sinek ısırığı gibi ☺️ Hiç hissedilmiyor ikinciye olucam ama ne yalan söyliyim iğne korkum oldugu için bende korkuyorum 😂
Hiats Yasminkrc benim canım yanıyor dememle test ettiler😃😃😃sonra biraz daha bekledi yine canım yanıyor dedim ama dayanilmayacak acı değildi sonra dur bir daha uyusturalim dedi ve tümden uyutmuş 😃😃