glam melekimm 4 gün önce doğum yaptım. Silverette ve lansinoh krem kullanıyorum. Elektrikli süt sağma makinası kullandığım halde, hiç acı hissetmiyorum. Artık hangisinin etkisi bilemem ama çok tavsiye ederim
glam melekimm ayrıca depend çok rahat, konforlu. Sadece hastanede kullanırım diyordum, hala evde de onu kullanıyorum. Şiddetle tavsiye ederim
melekimm glam cok tesekkur edrim canm peki tulum zıbn ne kadar aldnz ne kadari gerekli oluyo baslarda
glam Sema58 philips avent aldım, çok memnunum. Önceden almamıştım kullanmam diye, malesef bebeğim küvözde olunca, aynı gün gidip aldı eşim. Göğüs pedi de mutlaka alın, çok lazım oluyor. Sürekli kullanıyorum
glam melekimm 1 hastane çıkışı, 2 iç zıbınlı 3lü set (ebebek 20₺), h&m’in 0-2 ay 7li uzun kollu çıt çıtlı bodylerden 2 paket, 2 tulum, 2 alt üst takım, biraz da alt aldım. Ama küvözde olduğu için maalesef hiçbirini kullanamadım😢
melekimm glam tesekkur ederim canm benim Rabbim en kısa zamanda bebegine kavustursun seni ve tum annissleri ❤😘
glam Miniklerimmm evet onu kullanıyorum, internetten kendi sitesinden aldım. Dün kullanmayı unuttum uzun bir süre, ve süt sağdığımda aradaki farkı gördüm. Şiddetle tavsiye ederim