Prensesannesi14 Dün acile gittim serum taktılar üşüttüm grip olmuşsun soğuk almışsin dedi sormayı unuttum Doktora Hamilelikte Taylont içen War mi zararlı mı olur bebek warya
gokcen_parlak007 Prensesannesi14 bana doktorum hamileler içemez demişti bence onun yerine limonlu ballı şu ic
Zmraemr Prensesannesi14 bence doktorunuza danışmadan içmeyin.Hamilelikte bitkisel olarak bile fazla bir şey icemiyoruz ıhlamur oneriliyor genelde.Basit bir ilac gibi gorunsede gerekli olsa size yazardı zaten . Zencefil,bal,limon tüketebilirsiniz
KayraKuzusu Aylin735 saçmalamayın lütfen. Hamilelikte hiçbir grip ilacı kullanılmıyor,doktorlar asla vermiyor
gokcen_parlak007 gokcen_parlak007 eğer boğazın cok ağrıyorsa ıhlamuru bi gece önceden demle gargara yap bana cok iyi gelmişti doktorum önermişti
myangelson Prensesannesi14 doktora danışılmadan içilmemeli evde limonlu ballı ılık su falan yapıp iç zararlı olabilir thylolhot
Prensesannesi14 Teşekkür ederim hepinize o zaman ben normal nane limon yapayım o şekilde tüketicem Dün aslında antibiyotik yazdı ağrı kesicinin yanında ama almicam icmicem onuda çünkü acilde ki doktor yazdı
MomLife- Prensesannesi14 ağrınız ve ateşiniz için eğer varsa, parol kullanabilirsiniz. hamilelikte kullanılabilen tek ilaç 🫣
mrsyurdanur Prensesannesi14 bana da antibiyotik yazdı ama içtim çok çok ağrım var tüm eklemlerim ağrıyor çürümüş sanki
myangelson Prensesannesi14 antibiyotik haplar hamilelikte kullanılıyor acildeki doktor hamile olduğunu bilerek hamilelikte kullanılan antibiyotikleri yazmıştır herhalde diye düşünüyorum hangi hapı yazdı ? Baş ağrısı ve ateş için de parol içebilirsin sadece
myangelson Prensesannesi14 bol su iyi gelirmiş, pişmiş Türk kahvesine limon damlatıp içiyorlar çok iyi geliyor diyorlar hiç denemedim ama 🤷🏻♀️ dediğim gibi bir de parol içebilirsin bende hasta olduğum için (hamile değilim ama) parol falan içiyorum biraz rahatlatıyor