Adapte34 Asel2702 sizinkini bu yanlış mı bilmişti size yüzde kaç kız demişti bu sayfa . Aynı anda bir arkadaşla da konuşuyoruz ya karıştırmış olabilirim
Asel2702 Adapte34 sizin attiginiza baktirmadim ben cinsiyet tahmini kesin yazınca çıkan benmkini doğru bilmişti 🙏
Arelin_kardesi Elif_p hem özele hem devlete gittim aynı hep kafam karıştı bı oğlum var aslında ondan farklı gecigor bu ama blmyrum bu testde kz çıktı yüzük nenzman netleşir bilemiyorum
Asel2702 Elif_p hmm bence uyduruyolar o zmn zaten iki ihtimal den birisi ☺️ merakimiza yenik düşüyoruz sadece 🤔
Elif_p Ezelimm canım onda 3 ay hee sabah mide bulantısı kusma vardı sürekli prilam içiyordum etten tiksinmiştim bolca yeşil erik çiğ köfte vs yemiştim idrar rengim koyuydu bir de çok duygusaldım hassastım bunda daha güçlü bir halim var sinirliyim 😅
Elisaninannesiii Bu cinsiyet tahmini sayfaları para tuzağı mı iki ihtimal var zaten biri kız diyor biri erkek 🥴 yanilinca himm sadece 😂🙈
Elif_p Asel2702 aynen ya işte duramıyoruz ki🤷♀️ama su benim dediğim bana gercekten güven verdi ve cıktı da
Elif_p Adapte34 hayır yanlış anlamışsın diğer arkadas oraya baktırmamış benim dediğime yani fotograflı attıgından bahsediyorum ona ben baktırdım dogru cıktı onu diyorum diger arkadas cinsiyet tahmini kesine baktırmıs o bende hatalı sonuc verdi
Ezelimm Elif_p bende etten tiksindim tavuk yiyorum sabahları olmuyor açlık hissi oluyor cin takvimi kız diyor makasa oturdum idrarım sabahları koyu ama sonrası açık renk tatlı fazla istemiyor canım bel ağrım sürekli halsizim ağlıyorum herseye sinirliyimde
Arelin_kardesi Elif_p off inşallah çok kız hasretim var bı hafta arayla iki ayrı özel gittim birii yüzde yüz kız diyor biri yüzde yüz erkek diyor gelde inan
Arelin_kardesi Elif_p ilk aylar çok bulantı vardı şimdi daha iyiyim ama aşırı yorgun ve uykuluyum sürekli uyuyprum