Asel2702 Minikannesi00 kızımı öğrendiğimize eşim sevindi baya yemeğe çıkarmıştı ama eti yiyemedim midem o kadar bulanmisti ki 🙄 bunda tam tersi sabah kahvaltıya et istiyorum diyebilirim 17 haftalık erkek buda ☺️
Minikannesi00 Asel2702 yaa öyle mi ,demekki genelde tutuyor 😊 ben etin bulaşığını yıkayamayacak durumdayım ya ,hatta aç geziyorum hiçbişey canım istemiyor , hayırlısıyla gelsinler inşallah🍀
Elif_p Cocuk canım o da dogru değil benim kızım hemen göstermişti ama oglumda bugün bile zor öğrendik
Cocuk Elif_p aaa ne bileyim genelde hep öyle duydum da tabi ürede işte ne kadar doğru ne kadar yanlış bilinmiyor
__mom1 Burcum ben bu bekirtilerin hiçbirisi tutmadığını düşünüyorum. Ben de meraktan tüm testlere takvimlere bakmıştım hiçbirisi doğru çıkmadı. Gebelik öncesinde bile ilk çocuğum kız olacak diye hissettim hep bence en önemlisi annenin ne hissettiği
Burcum __mom1 tutanların da tesadüf olduğunu düşünüyorum aslında. Denk geliyor genelde. Oğlumda çok başkaydı belirtiler şimdi çok başka. Şu an bilmiyorum tabi cinsiyeti henüz.
Elif_p __mom1 yüzük testi bence kesin dogru cıkıyor kime yaptıysam cıktı düşüklerin bile cinsiyetini gösteriyor
Elif_p __mom1 aynen şimdi de yapabilirsin bileğine yap çıkar kaç cocuk ve cinsiyetleri valla hurafe dediler ama kime yaptıysam dogru
Adapte34 Elif_p valla burda neler okudum çevremde neler duydum 😂 herşey olabilir doğana kadar kız bilip erkek doğan 19. Haftaya kadar erkek bilip detaylıda kız olan o yüzden insanoğlu şaşar beşer 😂 rabbim gönlümden geçeni sağlıkla hayırlısıyla nasip eder inşallah 🙏
Elif_p Adapte34 hadi inşallah canım ne deyim gönlündekini sağlıklısını nasip etsin Allah🤲 ben de inanamadım 12 de kıza benzetmişti ama süpriz yaptı dedi kesin mi dedim evet dedi zaten bir cok belirti de erkek gibiydi o yüzden şaşırmadım
Elif_p Adapte34 idrarını bir kaba yapıyorsun diğer kabada 2 kaşık karbonat sonra idrarını karbonatın üstüne döküyorsun böyle köpürüp kabarırsa erkek hiç reaksiyon yoksa kız
Nurse_ Elif_p karbonat testini bende yaptım bildiğim kadarıyla köpürür ise erkek köpurmezse kız Ben yaptım kopurmedi çok az reaksiyon gösterdi yarın öğrenecez cinsiyetini bakalım 😇
Rabiagulcin @Elif_p bu uygulama da ultrason fotoğrafıyla size cinsiyet tahmininde bulundular mı ve kimin tahmini çıktı 😊