Vaveylaanur Bebiskosuu yaprak sarma ve çağla erik😂😂😂 hatta diyoruz bebeğin parmakları dolma olarak doğacak, diye😂😂
Matmazelbebi Bebiskosuu Zeytinyağı yemekte iyi geliyor kahvaltıda 1 yk zeytinyağı her gün banıp yiyorum kuruluk kaşıntı gitti. Akşamları da 1 tepsi Salatalık koyuyorum valla cildiyeye randevu al dedi doktor günden güne geçti cildiyeye gitmedim artık düzeldi şükür
Bebiskosuu Matmazelbebi yaa deneyeyim artık kaşınmaktan kolestaz mı oldum diyorum bazı geceler deli gibi artıyor
kevserky Bebiskosuu dondurma, karpuz deliler gibi hamilelik başından beri dondurma yiyorum. Bir ara buzluğa dayandım çıtır çıtır buz yedim mide bulantısı kesiyordu içim yanıyordu hormonlardan. Benimkide elinde magnumla belirecek ahahaha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bebiskosuu kevserky yaaa büyükler çok soğuk yerseniz hasta doğar bebiş derler kız dikkat et annem de abimde çok buz soğuk yemiş abim grip doğmuş 😂😂
kevserky Bebiskosuu kız nasıl domates yiyon asitli o deli gibi mide yakar . Ben de Çanakkaleli olarak bayılırım domatese ama asla tuketemiyorum ben helal olsun sana
Deniztrn Bebiskosuu lahmacun ve çiğköfte🤤🤤🤤 6. Ay bitiyo bıraksalar hergün yerim şöyle limonlu limonlu ohhh
Minigininannesi Bebiskosuu benim gamzem var kızımda var gelirse de ayva mı genetik mi bilemedim 🤷♀️ 😀 daha 10haftaligim