Ozlmbzb selinsmother 8 altinda son 1 ayda 2 defa tahlil yapildi oncedende vardi demir eksikligim ilacla dengeleniyordu ama hamileyken bebek hepsini emdigi icin baya dustu
qozdemrv Tubamiyy Benimki 36 haftalik 2600 gr bana az geldi o yüzden sordum doktora göre normal bana göre az
Adenkaratepe Merhaba benımde 35+5 te gittik, 2800 gr 49 cm. Doktor hanım uzun boylu olacağını söyledi 😇
Bebgim2023 36+0 da dün kontrolumuz vardı haftaya sezeryan günü verecekmiş 3250 49 cm çıktı dün bakalım
Fatma11temmuz Bende gittim kızlar bıgun 2900 olmuş kilosu bi cam açıklık var sancı çıktı biraz nst bağlandım bugün pzartesi tekrardan çağırdı
MelisBerdo Fatma11temmuz 36+3 üm. 36+0 da kontrole gittim sancı çıkmadı. Doktorum seçimden sonra sezeryan yapacapım ded ancak her hafta kontrole gidip bakacağız ne durumdayız diye. Artık her an her şey olabilir🙈 Bebek 48cm 2900kg çıktı. Ancak gözlemlediğim kadarıyla genelde kg ı fazla çıkıyor ultrasonda. Dayanabildiği kadar bebek karnımda kalsın ve büyüüsn sitiyorum sağlıkla gelsinler 🫶
MelisBerdo Dmrlmrv ödemden dolayı geceleri bazen benim de oluyor ellerinizi kalp seviyenizin üstüne koymaya çalışın 💘
Dmrlmrv MelisBerdo hiç geçmiyor sağ elimin orta parmağı hiç düzelmedi malesef ne yaptıysam hep uyuşuk uyurken de iki elim birden uyuşuyor 😔
MelisBerdo Fatma11temmuz aslında erken değil ama ne kader anne karnında kalırsa bebek o kder iyi gibi bakalım dayanabildiğimiz kadar ve bebek ne zaman gelmek isterse💓