26.04.2022 ye sezeryan günümüzü almıştık 39+0 oluyorduk tansiyon dolayısı ile normal doğumu kimse önermedi ayrıca hep oğluşuma çok iri çok iri dediler en son ultrasonda 4400 çıkmıştı doğduğunda 3915 olarak doğdu. Spinal anestezi olarak konuşmuştuk doktor ile çünkü oğlumu görmek istiyordum. Sabah hastaneye geldik yatışımğz yapıldı öğlen 12:50 de aldılar beni anestezi dr geldi iğneyi yaptı ama 3-4 kez yaptı neden bilmiyorum ayaklarım da hafif bir sıcaklık hissettim ama o an çok gergindim zaten ortamdan dolayı doktor geldi başladılar kesileri hissettiğimi söyledim dokunma olarak hissediyorsun dediler hayır dedimm bildiğiniz kesi acısını hissediyorum sonra sedasyon vermişler bi açtım gözlerimi birkaç kişi var uyandı diyorlar oğlumu sordum odaya verdik dediler senide götüreceğiz şimdi çıktım eşim kapıda bekliyor ama ben nasıl bağırıyorum ölüyorum ben ağrıdan bu nasıl bir acı diye dikiş yerlerimun orası karnımın ici çok kötüydüm ilk çıktığımda odaya aldılar sağolsunlar çok iyi hemşireler vardı nazımla oynadılar diyebilirim zaten sürekli Ağrı kesici yaptılar ama ben bitiğim tabi kum torbası koydular 6 saat yeme içme hicbir şey yok ölüyorum ama susuzluktan o 6 saat su diye inlemiş olabilirim o ilk birkaç saat sonrası toparlandım daha iyi hissetmeye başladım kendimi ama en zor kısmı sürekli gelip karnıma bastırdılar rahim yerine gelmiş mi diye kanama kontrolü yapmak için öldüm sandım her bastırdıklarında. İlk ayağa kalkışım akşam 7 de oldu önce su falan içtim kayısı hoşafı kaynatmış suyunu getirmiştim ınu içtim biraz midem bulandı onada serum taktılar geçti ilk kalkışta yürüyüşte çok zorlanmadım sonrası zaten daha kolay oldu ilk gece kimsenin yardımı olmadan oğlumu emzirdim de uyuttum da yatırıp kaldırdım da sütüm az az geldi 2.gün biraz dışarıdaki birtakım gereksiz insanın sütün yok vs demesine sinirlenip eşimi gönderip mama aldırdım ama oğlum mamayı hiç sevmedi emdikçede sütüm arttı doyduğunu anlıyorum artık stres yapmayın çok gereksiz insanlar var hepimizin etrafında hepsine de tak tak cevap verdim şuan güzel oğlum yanımda uyuyor hastaneden çıkacağız öğlen inşallah evime gidip duşumu alıp oğlumla eşimle güzell bir uyku çekmek istiyorum 💙