lalezlal Kızlar ne olur dua edin sabah kontrole gelecektim gece bi anda suyum geldi 32+3 haftalık bu haftalarda doğum yapan oldumu
070518 lalezlal merhaba bende 33+2dyim benimde bu akşam yatışım yapıldı ciğer geliştirici iğne yapıldı sabah doktorumun izlenimine göre bende ameliyata alınabilirim bende çok korkuyorum sizi anlayabiliyorum inşallah sağ Salim kavuşuruz bebeklerimize 🙏
1anne2bebek__ lalezlal @070518 canım kızlar herşey çok güzel geçsin sizin için ve bebekleriniz için. Onlar çok güçlüler inşallah sıkıntısız atlatacaksınız bu süreci de 🫶🏻Dualarım sizinle. Sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah 🤲
Rknvlkn lalezlal benim 34 haftalıkken kızım doğmuştu küveze bile girmedi ama ciğer geliştirici iğne iste mutlaka kızım 4 yaşında şuan rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Alizee Korkmayın, Allahın izniyle bir şey olmayacak. Bebeğiniz 2-3 hafta yoğun bakımda kalacak o kadar 🙏🏼 bu hafta da doğum olduğunda bebekler sağlıklı bir şekilde yaşıyorlar 🙏🏼❤️🤗 dualarım sizinle
Hazalyilmazz lalezlal sağ salim kucağınıza alacaksınız, içinizi ferah tutun güçlü olun bebeğinizde hisseder. Dualarım sizinle minik yavrunuza sağlıklı bir ömür dilerim
20Nisa20 25+3üz dünden beri hastanedeyiz. Rahim ağzı darlığından dolayı erken doğum riski var. Ne kadar atacağız belli değil oturup kalkamıyorum