Merhabalar arkadaşlar şuan hastanede ağrılar içindeyim ancak buraya yazıp bnm gibi olanlara umut olmak istiyorum 😍 ağrılar dediysem ceksemde razıyım ve mutluyum bunlarla şuan🥰 ben bir süre tüp bebek tedavisi görmüş ve hep başarısızlık elde etmiş amh si çok düşük bir kadınım. Tedavileri reddedip artık olmayacak diye kabullendigim ayda gebe olduğumu öğrendim Rabbime şükürler olsun. İlk haftadan kanamalar başladı düşük riski dendi. Kanamalar yaklaşık 7 hafta sürdü. Tam kanama bitti derken rahim boyu kısaldı hemen serklaj yapıldı. Tam 2.5ay wc hariç kalkmadan 18 mm rahim ağzı uzunluğuyla yattım. Sonra birden sınıra ulaşan rahim ağzı ile oturma durumuna geçtim. Oyle boyle günler geçiyordu ama hep kaybedicem bebeğimi korkusuyla yaşadım. Bugün aniden suyum geldi. Apar topar hastaneye geldik. Pazara planlanmış sezaryen varken 27.04.2023te hayatımda görmediğim güzellikte olan minik kızımla kavuştuk. Darısı bekleyen herkesin başına 🥰🤲 şuan hastanede yanımda yatıyor ve ben ona bakmaya doyamıyorum ❤️😍🥰 dualarım hep sizinle sizde bir maşallah demeden geçmeyin 💐😍🥰