Trabzonli Grip oldum ya hamilelikte nane limonun bi zararı var mı bayanlar bilenler söylesin lütfen . 25 haftalığım bu arada.
AysegulAloluAcikgoz Trabzonli bende yeni atlattım sayilir canim Aile hekimim ılik limonlu su icmemi onerdi ve eczaneden cocuk pastili aldim canim o sekilde atlattim.
Meri61 Trabzonli canim bende oldum sadece ılık suya limon skarak ictm o seklde kant yaptım yani trabznluysan blirsn ismni😀 ve portakal mandalnayla atlattım ben de bi kaç günde
Busratun Bol c vitamini Alman gribini geçirecektir . Mandalina ve portakal bol bol tüketirsen 4 günde atlatırsın
Mvisss9 Dün bende içecektim araştırdım Limon değil ama nane tehlikeli diye okudum riske atmadan ıhlamur içtim
Busratun Bilmiyorum ama mandalina Yemen daha faydalı ben bol bol yedim 4 günde atlattım bide doktoruna söyle c vitamini serum taktırsın daha hızlı iyileşirsin
Dilosege Trabzonli bende grip olmuştum doktoruma sordum ıcebilirsin dedi. büyük bi fincan içtim 4 5 gün boyunca. Tabi mandalina ve portakalda takviyesi. Kremalı tavuk çorbası var bide o bana çok iyi geliyor hasta olunca.
Trabzonli Teşekkürler bayanlar riske atmayim dedim bol limonlu açık çay içiyom. Mandalina da bitti hava cok bozuk çıkıp alamıyom eşim görevde yalnız bi gebe olmak cok zor yanımda olsa gider alırdı ne istesem. 😔
Dyg34 Trabzonli nane limon zararı yok ıhlamur günde 2 bardk kadar içebilirmişiz bende grip olmustum doktor özellikle nane limon iç yazmıstı