Anonim01 Kızlar hamileliğimden beri hiç sütyen çıkartmadım gece de dahil takıpta sarkma yaşayan var mı sütyensiz durmayın sarkar diyolar. Ben de bilmeden zaten takıyordum duramam sütyensiz
beyzacmvrc Anonim01 valla ben evde takamiyorum acayip darliyor beni çok sıkıyor eve girdiğimde çıkarıyorum hemen 🥲
Btlabk Anonim01 ben hiç takmıyorum evde olunca zaten takmam bir yere misafirlige gideceksem anca bir sarkmam da yok 29. Haftadayız gögüsler büyüyor ister istemez
MadameHappy34 Anonim01 Dışarı giderken takıyorum sadece 😁 sarkmış sarkmamış hiç takamam rahatlık önemli özellikle hamilelikte.
Meryemiss Anonim01 sütyenle alakalı değil esasen birazda yapısal bişey bu bazıları sütyeni hiç çıkarmaz sarkar bazıları hiç takmaz sarkmaz ama emzirme döneminde ister istemez büyük göğüslü iseniz bu durumdan göğüsler etkileniyor
aslanovic Ben internette sütyen takmanın daha çok sarkmaya sebep olduğunu okumuştum, net bir bilgim yok ama müsait oldukça takmamaya özen gösteririm
Agg0207 Anonim01 canım yapısal birşey bu sütyen toparlamaz ki zaten emzirme döneminde sarkacak nede yaparsan yap kaçışı yok resmen 😀