anneoluyorum101 Ebus2045 şuan detaylıdan çıktım olması gereken yere yerleşmiş dedi çıkmış çok şükür sizinki de çıkar inşallah
Ebus2045 anneoluyorum101 çok s anneoluyorum101 çok sevindim kaçıncı haftada çıktı yukari gözünüz aydın darısı başımıza inşallah ❤️
anneoluyorum101 Ebus2045 17 de teşhis kondu 19+4 te yerine yerleşmiş dedi bende 3 ayrı doktora gözüktüm en son detaylı da öğrendim sizde başkalarına da gözükün içinizi ferah tutun 😇
Alizee Sizi korkutmak istemem ama bende de aynısı oldu 26 haftada erken doğum yaptım ve bebeğimi 1 ay sonra kaybettim. Başka dr gözükün.. Allah yardımcınız olsun inşallah bir şey olmaz
Ebus2045 Alizee sizinde mi kanamalariniz oluyordu? Bugüne bulamadım ama yarın için uzman bir doktordan aldım bede sizin gibi düşünüyorum o yüzden tüm önlemleri almak istiyorum tedbir bizden takdir Allah’tan yarın anlicaz nasip olursa umarım kötü bişey olmaz
Alizee Ebus2045 evet benimde oluyordu dr sebep bulamıyordu, bazı hamileliklerde böyle ola biliyor diyordu. Hamileyim, bela okumak istemiyorum ama o dr yüzünden kaybettim bebeğimi. Bir ilaç bile yazmadı bana.
Ebus2045 anneoluyorum101 öyle yapicam zaten 3 doktora göründüm ama bı dün son göründüğüm bundan bahsetti o yüzden perinatolojiye randevu aldım daha detaylı bakıp daha iyi bilgi vermesi umidindedeyim dünkü doktor yukarı cikabilir haftan erken dedi 16. Haftadayiz umarım öyle olur içim rahatlasın ve su kanamayi durdursunlar istiyorum hayirlisiyla
anneoluyorum101 Ebus2045 ay sende yakınmışsın çıkacak inşallah sıkma canını ben hiçbir şey yapmadım hep yattım dinlenmek önemli çocuğun varmı ama fırsat buldukça dınlen sende çok gelmiş olsun
Prensannesi72 AtlaSeda merhaba banada öyle dendi 5 buçuk aylık hamileyim sırt üstümü yattınız sağ tarafınıza mı sol tarafınıza mı yön fark ediyor mu??
AtlaSeda Prensannesi72 genellikle sırt üstü yattım ayaklarımın altına yastık koyup yükselttim sırtım ağrıdığında aralıklı olarak sol tarafa yattım çok geçmiş olsun Allah kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin inşallah 🤲🏻
Sedaozz Ebus2045 iki defa kanama şikayeti ile hastanede yattım kese etrafında falan herhangi bir kanama alanı yoktu ama kanamam oluyordu. Doktor eve gonderdi 1 hafta sonra gel kalp atisi dursada sana bor sey olmaz aliriz bebegi dediler aglaya sizlaya baska bor hastaneye gittim En son plasenta rahime yakın o kanama yapar dediler suan 22+4 deyiz çok şükür bir problem yok plasenta da yukarı çıkmış.
Ebus2045 Sedaozz benim ikinci gebeliğim oglumdada kanama yaşıyordum soylediiginiz gibi hastanede yağışların oldu ama bu sorun yoktu. Bu gebeligimde yeni öğrendim oglumdaki gibi kanama değil yoğun ve durmayan bişey umarım benimde yukari çıkar herşey normale döner inşallah
Ebus2045 anneoluyorum101 benim çok yatmaya fırsatım yok kuzum oğlum var onla ilgilenmek zorundayım Allah var ev işi eşim yapma diyor onları saldım fırsat buldukça dinleniyorum yanında birinin olmayisida çok zor oluyor tabi inşallah söylediğin gibi olurda çıkar çok saol birilerinin destek olması kendi yaşadıklarını anlatması psikolojik olarak rahatlatıp umut veriyor Allah razı olsun🤲
Ebus2045 Alizee haklısın benim gittiğim 2 doktorda aynı şeyi söyledi bazı kadınlarda yaşanıyor herşey yolunda dediler ben kendim progestan yazdırdım öyle yazdılar bı dün gittigim açıklama yaptı o da yetersizdi o yüzden bütün maddi imkanları zorlayıp yarın iyi bir doktora gitcem sırf bebeğinde benimde sağlığıma bişey olmasın ve gerekli tedavi uygulansin diye inşallah beklediğim gibi olur sizin adınıza çok üzüldüm
Alizee Ebus2045 inşallah sizde de aynısı olmaz, Allah yardımcınız olsunuz🙏🏼 dua edeceğim sizin için 🤗❤️