Zeynepaltnts Karnım taş gibi oluyor sonra gevsiyor ama dakikada defalarca sanki ben kendimi sıkıyormusum gibi gün boyu böyleydi yatsamda otursam da yürüyüşde yapsam duzelmiyor sebep ne acaba
Minis122 Zeynepaltnts 25 haftaligim benimde iki gundur ayni gibi asirida bel agrim var gece yatamadim agridan otururken yatarken ful agriliyim
aysuyenihayat Zeynepaltnts Aynı şeyi yaşıyorum akşamüstü 6 dan beri aralıksız ve ne yapsam geçmedi. Bildiğin karnım taş gibi oluyo ve kasılıyo. Sonra gevşeyip tekrar başlıyo. Yalancı kasılma dedikleri şey bu mu diye sürekli düşünüyorum
Zeynepaltnts aysuyenihayat geldim hastaneden sancı çıktı benim sancıya bakmadan sordum kasılıyor diye normal artık dedi ama benim haftam büyük bana göre normal dedi yani senin hala devam ediyor mu
aysuyenihayat Zeynepaltnts şişkinliği çok şükür şuan yok canım dün akşam baya bi oldu. Bugün tekrar ederse acile gitmeyi düşünüyorum çok teşekkür ederim
Zeynepaltnts Minis122 evet artık hep olacak ben sağa sola dönerken akla karayı seciyordum valla canımdan can gidiyordu gün içinde çok ayakta durunca oluyordu geceleri acısı çıkıyordu
Minis122 Zeynepaltnts carsmaba gunu kizimin gosterisi vardi kosusturmayla gevti onu. Zorlugunu cekiyorum 2 gundur inanilmaz agriyla ins biran once gecer