Hazalyerlikayaa Merhabalar, 16 haftalık gebeyim ve yaklaşık 2 aydır idrar yolu enfeksiyonuyla savaşıyorum. Kullanmadığım antibiyotik ve fitil kalmadı. Hiç bir şekilde geçmedi. Sirkede çözüm olmadı. Bu durumu yaşayan anneler var mı?
Serendipty Hazalyerlikayaa bol su iç canım kendine sınır koy en az 3 litre. Bir de bir test var idrarinim tamaminin bosalip bosalmadigina bakiyorlar doktoruna sorup yaptir belki bosaltamadigin icin tekrar enfeksiyon oluyorsun
melegiminannesi1212 Hazalyerlikayaa ben bu durum için doktora gitmiştim bana bi fitil ve eşim kendisine sürmesi için bi krem verdi ve ilişki olmasın dedi o krem bitene kadar eşten de gelebiliyor dedi dikkat et sen gene de canım
Beigebaby Hazalyerlikayaa bol su için , çamaşırınızı pamuklu kullanın sık değiştirin ve ütüleyin mutlaka . Birde idrar enfeksiyonu için iç çamaşırına damlatılan niaouli diye bir yağ duymuştum gebelikte kullanılıyor mu bilmiyorum ama doktorunuza bir danışın.
Hazalyerlikayaa Serendipty kesin ben atamadım tamamını. 2 aydır bitmeyen kaşıntı ve yanmanın tek nedeni budur. 🤦🏻♀️
Hazalyerlikayaa melegiminannesi1212 ben iki kere gittim sadece bana verdi. Acaba eşten geliyorsa eşimde de bir kaşıntı veya da yanma olmaz mıydı? Çünkü eşime soruyorum onu rahatsız eden her hangi bir durumun olmadığını söylüyor.
1234G Canım ben de de aynısı var. Geçmek bilmeyen bir enfeksiyon var antibiyotikte kullandım üstelik tekrar dün sağlık ocağında kan verdim doktoruna danış yüksek çıkmış dedi aile hekimi ve yarın doktorumla tekrar görüşeceğim
Hazalyerlikayaa 1234G görüştün mü peki, ne dedilerr. Çok kötü bi durum üzgünüm ki. Çoğu hamilelerde oluyormuş.
miraninannesi_ Hazalyerlikayaa hadi ya bana hiç olmadı ben ilişki filan da yaşamıyorum hamile kaldığından beri sadece 34 hafta oldu oda soğuk algınlığı geçirdim ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama etki etti bide sürekli yıkayıp kurula kremi bol sür ve gecene kadar çamaşır giyme benim öyle geçti
1234G Hazalyerlikayaa görüştüm canım doktorum sorun yok dedi belirli bir değer var o değerin üzerinde değilmiş hamilelerde olabiliyor dedi ilaca gerek duymadı
melegiminannesi1212 Hazalyerlikayaa canım doktorum bana dedi ki eşinden gelen mantar da olabilir eşin fark etmez sende enfeksiyon olur dedi bana fitil verdi eşim için de krem verdi sürsün dedi bitene kadar ilişki olmasın dedi erkekde olsa bile erkek farketmez dedi canım
Orucu12 Hazalyerlikayaa ilk kızımdada yasadım hep devam ettim 2. Hamileliğim 19 haftalığım basından beri devam ediyor maalesef çok sey denedım ama yıne devam ediyor
Hazalyerlikayaa melegiminannesi1212 doktorum bu konuda beni hiç bilgilendirmedi. Sizinde dediğiniz gibi belki eşimden geliyordur belki benim için tek çözüm budur. Bu hafta tekrar gidicem ve sizin söylediğinizin de bir ihtimal olabiliceğini söyliycem. 🙏🏻
melegiminannesi1212 Hazalyerlikayaa söyleyin benim o şekilde geçti çünkü bende de vardı eşim için krem benim için fitil verdi 🙏
Cihangirmom Hazalyerlikayaa hamileliğimin başından beri bende bütün yolları denedim ilaçlar içtim ama geçmedi suan 35 haftalığım hala var