CerenKonus1 Aysegulgnc benim abim yay burcu her ay anneme elinde çiçekle gelir aileye çok düşkün ama özgürlüğünede çok düşkün oluyor rahat bir burç ama çok fedakar ve sadık oluyorlar 😂
Aysegulgnc CerenKonus1 kız inşallah yay olur benim eşimde akrep kız ben bıktım bunun inadından kininden hiç birseyi unutmaz bıktım ya ben bir akrep daha kaldıramam psikolojim elvermez buna yok yani kasım 23ünden sonra yay oluyormuş 24. Sabahı hastaneye giderim alın diye
Aysegulgnc Melisct94 ay inşallah yay olur babası akrep yemin ederim bıktım ben bi akrep daha kaldıramam 🤦♀️
Melisct94 Aysegulgnc Ay inşallah o zaman canım bende ikizler olmasın çocuğum olursa diyordum bir eve bi ikizler yeter diyordum ahahah çok iyi anlıyorum sizi😃
Findikaltinim Ben ikizler ilk kızım başak, ikincisi de boğa olacak nasipse. Ben de merak içindeyim boğa burcu konusunda.
Aysenur-98 Findikaltinim Bende eşimde erkek kardeşimde boğa burcuyuz Annemin anlattığına göre ben kendi kendine uyanıp oyunlar oynayan kapıların arkasında uyuyakalan sakin uslu herkesin sevdiği bi çocukmuşum fakat kardeşim ve eşim hakkında aynıları söylenmiyo aşırı hareketli yaramazlarmış heralde erkek ve kız farklı oluyo çok içine kapanık naif bi burç boğa çok narin davranmak gerek eşimdende memnunum inatçılığı hariç 😂
Findikaltinim beyzacmvrc Allah sabır versin şimdiden. Hem burcum hem yükselenim ikizler, bazen ben bile kendime katlanamıyorum. 😂
beyzacmvrc Findikaltinim vallz ikizleri duyan bir tuhaf bakiyo zaten 😂😂 bir ikizler de bunu dediyse artık tamam 🤭
Findikaltinim beyzacmvrc hahahah yok korkutmuş olmayayım eğlenceli tipler olur ikizler burçları ama kararsızlık girdabına girdik mi orası çok sıkıntı 😅 Ama genelde halden anlayan empatik canlılarız. 😌
beyzacmvrc Findikaltinim valla bende kararsız bı kişiliğim balık burcuyum ama yükselenim ikizler Allah babasina sabır versin o zaman 😂😂🤭
Findikaltinim beyzacmvrc Öyleyse sıkıntı yok☺️ Rabbim vaktinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌹
Hmyraltnts minnakkraker Benim oğluşumda terazi ananın terazi oğlu olacak inşallah. Allah herkese kolay doğumlar versinn🥰🤲🏻
Tatli2 Neslihan5521 ne kadar güzel tanımlamışssımız okurken dedım Kı inşallah benım cocuklarım da beni böyle tanımlar😊 hayran kaldım yazınıza
Anonim01 Mustafayigitvebeytugannesi ben de bi an öyle olacak diye düşündüm de sınırı atlattık kaç Nisan da oldu