KE_A Şimdilik yay burcu olacak gibi, gönlümde yay burcu olmasından yana ama erken geleceği tutarsa akrepte olabilir, inşallah vaktinde gelir de yay burcu olur 🤭
Aysenur-98 Findikaltinim Bende eşimde erkek kardeşimde boğa burcuyuz Annemin anlattığına göre ben kendi kendine uyanıp oyunlar oynayan kapıların arkasında uyuyakalan sakin uslu herkesin sevdiği bi çocukmuşum fakat kardeşim ve eşim hakkında aynıları söylenmiyo aşırı hareketli yaramazlarmış heralde erkek ve kız farklı oluyo çok içine kapanık naif bi burç boğa çok narin davranmak gerek eşimdende memnunum inatçılığı hariç 😂
Findikaltinim Aysenur-98 bir arkadaşımın kızı da boğa o da ne yemek yiyor ne uyuyor başkalarından duyduklarım da yemek yemeyi seven rahatına düşkün sakin bebekler oldukları ama demek ki belli olmuyor piyangodan ne çıkarsa 😂 İnşallah sizin gibi sakin kendi kendine mutlu olabilen bi bebek olur tabi her şeyden önemlisi sağlıklı olması ♥️
Aysenur-98 Star502 Benim oğlum terazi 5 yaşında çok yardım sever marhametli zeki bi çocuk konuşmayı çok seviyo baya ufak konuşmuştu genelde televizyona çizgiflime alıştırmadığım için oyun oynamaktan ve etkinlik yapboz türü oyunlardan çok hoşlanıyor yemek yapıyim kıyafet katlıyim bulaşık yıkıyim diye can atıyor … oyunlarındada sık sık kurabiye yemek filen yapıyo😂 ama büyüdüğünde karekteri nasıl olacak bilemiyorum büyük bir terazi tanıdığım yok
EsmaK Fatmaemir42 kızım ikizler doğduğu günden beri 4 yıldır hala gece bin kere uyanır ve aşırı aşırı hareketli bir çocuk