Masalnesli babyasyanil ahaha benim kide aslan burcu ona çekmesin de aslana çeksin diyorum 😂😂😂 ve doğum günleri aynı tarihe denk geliyor istesem bu kadar net hamile kalamazdm 😂😂😂
elifserra00 Terazi olacak, iki hafta daha bekleme imkanım olsa akrep yapıcam kızımı ama 42 hafta imkansız 😅 oğlum balık kızım terazi neyse ki çocuklarım naif burçlara denk gelmiş 😌
Mrsfly elifserra00 ay benim ki de kız terazi olcak çok korkuyorum terazi den 😂 gerçi iki hafta önce olursa oda başak olcak onlarda pek bir nazlı. Kaldım öyle 😂
Kukulikukuli12 ebr-89 Ben akrep burcuyum yay burcları ile şimdiye kadar hiç anlaşamadım 🥴🤦 O yüzden istemezdim yay olsun 😄
elifserra00 ebr-89 Kendim akrep burcuyum ve aslında burda anlatıldığı kadar yaka silkilecek insanlar değiliz yada bilemiyorum kendi eksiklerini kötü yanlarını törpülemeyenler kötü 😅 kendim için değil ama tanıdığım bir çok akrep hem zeki hemde sezgisel yetenekte insanlar. 6. his ve aura olayı gerçekten var ve öncü burçlardan olması da güzel. Aklı başında tutarlı bir çok konuda yetenekli bir burç algı yapılıyor bize karşı 😂 tek eksi yanı bence başkasındansa kendine daha çok kötü davranıyor olması
Bet1 Anonim01 benim bir oğlum var yengeç burcu yükseleni de yengeç. 2. Oğlumu bekliyoruz oda yengeç burcu olacak bakalım doğum günleri bile aynı olabilir 😂
MintPink elifserra00 kesinlikle katılıyorum. akrep çok özel bi burç Benim oğlan aslan olacak. Bir akrep olarak hiç hazzetmediğim özellikleri var aslanın 🥲
Mustafayigitvebeytugannesi Mucizem4242 yaa ne güzel benim iki oğlumda hep baba dedi büyüğüm 2.5 yaşına kadar anne demedi hiç. Hatta küçüğüm 1.5 yaşında ağzından babadan başka bişey çıkmıyor anne de diyorum baba diyor 😭😭😅😅
Mucizem4242 Mustafayigitvebeytugannesi valla benimde kızım deli gibi babacı bakalım bu kime daha düşkün olacak çatlıyorum meraktan inşaallah bu defa anneci olur kuzum babalar kıskançlıktan çatlıyor o zaman bi kere de baba desin diye kıvranıyor🤣🤣