Kbryvz Kızlar bu hastanede doğum yapan varmı ? Refakatçi olayı nasıl ? Eşimle düşünüyordum ben !! Odalar kaç kişilik ?
Esayser Kbryvz Erkek asla refakatçı almıyorlar ben orada doğum yaptım 2 ay önce . Sebebide şu kadınlara yürüyüş öneriyorlar koridorda falan yürüyenler oluyor gecelikle emzirdiğimiz için göğüslerimiz vs ulu ortada mahremiyet açısından . Ama öncesinde doğuma kadar kalıyor yanınızda
mzyynkbra Ben 80 gün önce doğum yaptım sancı çekerken annemi yanıma aldılar doğum zamanında çıkardılar doğumdan sonra sormadım eşim kalabilir mi diye annem kalsın dedim direk kalabilir mi bilmiyorum eşiniz ama tek kişilik odada kaldım .
Aysukuzey06 Bende sordum orda birine tek kisilik odada esin kalabiliyormus ancak 2 kisilik odalarda bayan kalabiliyor dediler. Sanci cekerken yanina 1 bayan refakatci aliniyormus.
Aysukuzey06 Esayser doğuma kadar nerede kaliyor peki? Dogumhaneyede girebiliyor mu peki sanci cekerken falan
Esayser Aysukuzey06 Ben planlı sezaryendım Acil girişinin üst katında tek kişilik bir odaya alındım bilgilerim alındı form doldurdum eşim imza verdi damar yolu açtılar kıyafetlerimi çıkartıp bone elbise vs giydim sıram gelene kadar 3 saat orada yattım eşimde yanımdaydı . Doğuma alınacağım zaman eşimle vedalaştık beni ameliyathaneye o dışarı.
semo_ merhabalar kızlar bende etlik şehir hastanesinde doğum yaomayi dusunuyorum tek kisilik odada kalmak istiyorum cift cikarsa ozel oda tutma imkani var mi ucreti ne kadar