Candan_13 Kızlar kardeşimin son adet tarihi 16 Nisan dün sağlık ocağına kan verdi değeri Çok yüksek değil mi ⅞ haftalık demiş doktor ama son adet tarihine göre 6 haftalık
Aysedugme Son adet tarihi 16 nisan olup 6 haftalık hamilemi yani hamileyken adetmi gördü yoksa tarihi yanlışmı yazdınız ayrıca betası kaç. Betaya göre şu kadar haftalık dediyse o da çok değişiyor ancak ultrasona bakarak kesin bişey söyleyebilir
Aysedugme Candan_13 peki 7 8 haftalık diyen kadın doğumcusu mu yoksa tahlili yaptırdığı yerdeki biri mi söylemiş ultrasonl bakıldı mı
Aysedugme Candan_13 6 haftalıkta olabilir bu değere göre yani normal 6. Haftada verilen aralık 1080 ile 56000 arası yani betaya göre hafta hesaplanması zor
Candan_13 Aysedugme sağlık ocağındaki doktor doktora randevu bulamamis yarın yâda diğer gün gidecek bende ikiz annesiyim genetik olabilir diye düşündük değeri yüksek olunca
Neslihan7153 Normal çok yüksek değil 6 . Haftadan sonra 10. Binlerin üstünde oluyor genelde kalp atışı için de 10 binin üstünde olduktan sonra oluşuyor die duymuştum
Candan_13 Olabilir benim de değerim yüksek çıkmıştı ikizlerde o yüzden olabilir dedik bakalım hayırlısı olsun inşallah
Aysedugme Benim 4+2 de 2500 dü mesela burda başkalarını görüyorum adetinin üstünden 4 gün geçmiş 30 çıkmış yani bu değerleri baz alamayız kadın doğum uzmanı tam bilgiyi verir size ☺️