nagihanbirol26 Bayramın birinci gününden beri tansiyon sıkıntısı çekiyorum ve idrar toplama yaptık değer 544 geldi bu ne demek oluyo bilgisi olan var mı acaba kötü mü değerim
Asfdg nagihanbirol26 protein mi baktılar eğer proteinse yüksek 300 üzeri protein kaçağı diye biliyorum
Puhu_ishak nagihanbirol26 yapılan laboratuvarın referans aralığı önemli bu durumda direk bir değerle yorum yapılamaz
nagihanbirol26 Asfdg evet protein kaçağı var mı yok mu diye baktılar tam ne olması gerekiyor bilmediğim için sormak istedim
nagihanbirol26 Keuzun yarın gidecem sabah randevum var eğer tansiyonun böyle yüksek giderse 2 3 haftaya alırıx dedi doktor
Asfdg nagihanbirol26 benm 217 çıkmıştı gebelikte normal dediler bende tansiyon problemi yaşıyorum arada bi yükseliyor haftan erkense ne yaparlar bilmiyorum ama ben ilk gebeliğimde protein kaçağı ve 18 tansiyonla 38+3 de acil sezeryan olmuştum
Keuzun nagihanbirol26 protein kaçağın var malesef ama en azından çok yüksek değil bi süre bekleyebilirler belki yatış yapıp hastanede takip edilir ciğer geliştirici yapılır bilemiyorum
nagihanbirol26 Asfdg tansıyonum 15 yukarsını görmedim şükür 13 falan geliyor bu ara tansiyon hapı kullanıyorım 12 7 11 7 geliyor 33+3 teyim tansiyonun yüksek gelirse alırıx acil dedi nasıl geçiyor ne yaptınız acaba protein kaçağı için
Asfdg nagihanbirol26 nasıl geçtiği hakkımda bi fikrim yok ilk gebeliğimde yaşamıştım sezeryana aldılar doğum yapınca geçti şuan 2. Hamileyim benmde 13buçuk falan çıkıyo 14 üzeri problem oldugunu söylediler dikkat etmeye çalışıyorum 32+2 haftalığım şuan için erken doğum falan demediler
Keuzun nagihanbirol26 bende 24 saatlik idrar topladım bugün teslim ettim sonuç bekliyorum canım sana ne dediler
nagihanbirol26 Keuzun protein kaçağı varmış gebelik zehirlenmesi tuzsuz ye efor sarfetme yat dinlen dedi doktor bir gün senin için kar dayanabildiğimix kadar beklicez sonra alıcaz dedi tansıyonun çıkmaması gerek dedi
nagihanbirol26 Keuzun amin inşallah rabbim herkesin bebişini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ☺️