Kubrakarahan Kızlar denizlide Perinatoloji uzmanı kimler var ve detaylı Ulturason ücretleri ne kadar acaba
Aysedugme Kubrakarahan çağrı güven var ben takipli hastası olduğum için detaylı ücretini bilmiyorum ama bin lira civarı olması lazım gayet iyidir işinde
elifaycan20 Kubrakarahan Ultrapark var tek bir doktor zaten 1000 tl idi birkaç ay öncesinde, telefonla da bilgi alabilirsiniz fiyat konusunda doktorda çok ilgiliydi ben memnun kaldım çok
Siyahdnz Kubrakarahan çağrı güven var ozel saglık hastane karşısı en ıyı o dıye bılıyorum denıpolde Tansel bey de ıyı muane ucretı Tansel bey 1000 Cagrı bey sanırım 1500
Kubrakarahan Aysedugme ya cok suratsız diyorlar kibirli falan öylemi? Birde sizin probleminiz nedir acaba
MrsK Kubrakarahan çağrı hoca ile bu hafta tanıştım. Öyle bir izlenim uyandırmadı bende. Hastası olup memnun olan çok arkadaşım var. İlk gebeliğim ve beni çok rahatlattı.
Aysedugme Kubrakarahan 30. Haftama geldim 3 haftada bir giderim bugüne kadar hiç öyle bişeyine denk gelmedim çokta komik ve tatlıdır aslında belki insanların yaklaşımıyla ilgilidir bilemiyorum
Aysedugme Kubrakarahan tiroid kanseri atlatmıştım ben tedavi sürecimde geçti şuan bir problem yok ama çağrı beye gitme sebebim sonradan bir problem çıkarsa diye en baştan ona gitmeyi tercih ettim için rahat etsin diye
Tugceoznr Ben çağrı bey e doktorum tavsiyesiyle detaylı ultrasona gittim gayet güzel ilgilendi espirili güleryüzle biri tavsiye ederim git bence
Zereniim elifaycan20 ultraparka gittim bende memnun ayrıldım doktorumun tavsiyesi üzerine 3ay önce 1000tlydi şuan kaç bilmiyorum
Ebus2045 Nazan yıldırım var onunda iyi olduğunu duymuştum detaylı ultrason için değil ama yarına randevum var gidicem ücret ve görüşlerimi tekrar yazarım arkadaslar