Rabis0446 Yaklaşık bir haftadır bi bel ağrım kalçama vuran bi ağrım var ve kasıklarım çok ağrıyor,kramp giriyor sizlerde de varmı ? Birde bebeğim var sürekli kucağımda ve dinlenemiyorum o yüzden mi acaba
RabiaKose Rabis0446 bebek büyüdüğü için rahime baskı yapıyor birde bebeğinizden dolayı çok ayakta kaldığınız için oda yapıyor çünkü aynı problemi bende yaşıyorum doktorum dün bunlaro söyledi 😑 seni en iyi ben anlarım 🤞
Kelebekcim Rabis0446 bunlar normal benimde öyleydi kalcan çok ağrıyor resmen yürüyemiyordım doktorum ilaç verdi ertesi gün geçti bebek büyüdükçe sinirlere baskı yaptığı için oluyor muş
Yurda_164233_ Rabis0446 bende de sol kasık ağrısı oluyor ara ara doktor bebek büyüdüğü için demişti 21+0
birannis_ Rabis0446 bende 21+6 haftalık hamileyim benimde aynı belimde ve sol bacağımda ağrı var ve 2 gündür vajina bölgesinde iğne batar gibi batmalar oluyor haftaya randevum var bende onu bekliyorum gidince soracağım
Rabis0446 birannis_ bende şehir dışındayım belki yol da etkiledi tabi soralım ya sağlıkla alalım. İnşallah
11melike Rabis0446 vajinal ağrım hiç olmadı çok şükür ama bu sağ gögüsümle ve tam onun hizasına gelen koltuk altı hizası arasınsa bir kemik vsr sanki çürümüş öyle ağrıyor aynı yerin birde sırt bölümü e en beteri de o ağlayacak duruma geliyorum bazen
birannis_ Rabis0446 bnde ilk doğumumdan sonra bel fıtığı başlangıcı ve boyun düzleşmesi görüldü hatta ben ona bağladım bu durumumu inşallah bir sorun yokturda dediğiniz gibi sağ sağlim sağlıklı bir şekilde alırız yavrularımızı kucağımıza
Minis122 Rabis0446 25 hagtaligim dunden beridir bendede var. Kalcama vuran bi agri. Bebek toplaniyor agri yapiyor ayakta duramiyorum orurueken yatarken bel agrisi. Arada bi bicak batar gibi vuruyor