Değeriniz kaç. Ve tiroid sorun olucak bi durum değil kontrl altına alındıgı sürece endrokrine gidin

Benimde öyle canım tedavi ilaç var korkma

Severgulcinn düzenli ilaç kullanmak gerekiyor bende de var önlem alınmazsa bebeğin gelişimine etki edebilir

Busakturk 7.3 çıktı hap kullanmaya başladım 12 haftaya kadar 4un altına düşmesi lazımmış. Zeka gerilimi olur diye korkuyorum

Severgulcinn Bende de var ama ilaçla kontrol altında tutuyoruz doktorumla … korkulacak bi durum değil

Severgulcinn ben de aynı durumdayım tiroidlerim az çalışıyor o yüzden değerlerim 4 küsür çıkıyordu ilaç dozumu yükselttiler 3 e düştü ama 2 ye düşmesi gerekiyormuş tekrardan yükselttiler ilk 3 ay hamilelikte 2.5 altında istiyorlar tiroid değerini hemen ilaca başla düzelir inşallah her ay benim yükseltiyorlar dozu ama yine yeterli değil çocuk büyüdükçe ihtiyaç artıyor dedi doktor

Severgulcinn inanın bundan korkmayın doktorunuz dedigini dedigi sekilde kullanın gerisi Allaha bırakın bazı doktorlar var maalesef ya da dış kişiler korkutmaya bayılıyor bu cogu gebede oluyo ve ilaçla şükür düzenleniyor olumsuz düşünerek etkilersiniz. Yani ben bekarken bi doktor tiroidim 4 diye ne gebe olamazlıgımı bıraktı ne baska biseyimi ve Allah bana istediğimizde ilk aydan bebek nasip etti . Bi doktor bana demişti ki isterse bütün değerlerin alt üst olsun hamileliğin imkansız olsun Allah verirse hiç bisey engel olamaz çok doğru merak etmeyin🫶