bnc Kızlar sürekli limon yeme isteğim var özellikle akşamları. Resmen bir tane limonu yiyorum kabuğuna kadar. Böyle olan biri var mı cinsiyetleri ne oldu? Hep kızdir diyolar ama erkek olabilir mi
Mustafayigitvebeytugannesi bnc kardeşimin eşi ikinci bebeğinde hamile olduğundan doğuma gidene kdar limon yedi kabuğuna kdar yedii hatta poposu büyüdü hep kız bekledik sonuç erkek.
Svdalsnn bnc vicdanına kadar yiyorum 😂😂 18 haftalık ama doktor kesin olmammakla birlikte kıza benzetti 20. Haftada kontrolum var bakalım ne gelecek 😂😂
-Ylz- bnc ben iki hamileliğimdede ilk 4 ay limonu nerdeyse kabuguyla yedim. Pilava makarnaya bile limon sıktım. Tatlı görmeye bile tahammülüm yoktu ve ikiside erkekti🤷♀️
123esr_ bnc ben öyleydim cinsiyet erkek ekşi ve tuzluya aşırı düşmüştüm tatlı şeyler tüketmek istemiyordum
Aras09bugra bnc bende iki oğlum da aşırı limon yiyorum alıp keke ekmeğe sıkıp yiyorum her gece yiyorum birtane
birannis_ bnc alakası yok ben ilk gebeliğimde bol bol tatlı yedim oğlum oldu şimdi ikinciye hamileyim bundada bol bol eksi yedim tatlı ağzıma sürmedim yine erkek çocuğum olacak 🤭🌸
Tugbayildiz21 bnc ben cinsiyeti öğrenene kadar limon ve nar ekşisi yiyordum sürekli ekmeğe bile sürüp yediğimi biliyorum :) sonuç kızımız oluyor ama tabi tesadüf de olabilir :)
bebitomom bnc 20+5 haftalığım bahçede ki limon ağacını kurutum resmen her akşam 1 tane yemeden yatamıyordum oğlum olacakmış cinsiyetin ekşiyle vs alakası yok bence
Zynpdmr İlk hamileligimde cok tatlı ve dondurma yedim oglusum oldu..Bu hamileliğimde canım hep tuzlu ekşi seyler istiyor henüz cinsiyet belli degil merakla bekliyorum 😅