dilekgi123 Mothertea doktordan geldim keseyi gördüm ama kalp atışını duyamadık, çarşamba günü tekrar gitcem ozaman büyük ihtimalle duyarız dedi
Meringo dilekgi123 6+1 diniz di mi ne güzel inşallah haftaya kendisini de görürsünüzs sağlıkla eminim hepimiz görürüz 🤲🏻
AsyA_34 Meringo Bizde 7 haftalığız dün bebişi gördüm pazartesi de kalp atışı için gidicem belirti olarak çok sık idrara çıkıyorum 😂🩷
2kuzu1anne Meringo tam 8 haftalık oldu iki hafta önce kese görünmüştü kese göründükten sonra iki hafta içinde mümkünatı yol oluşması lazım dedi pek umutlu konuşmadı ama nedense beni ayakta tutan hala bir umudumun olması
Meringo 2kuzu1anne bebeği göremediği muayenede kaç günlüktünüz peki önemli olan o ?Ayrıca yolk varsa 8. Haftaya kadar umut var diyorlar hep sizde kendinizi iyi motive edin.
Birbahargunu Kizlar kalp atışını dinlemek bebeğe zararlı mı internette öyle bir şey okudum içime dert oldu 5 6 saniye dinledik ama haftası küçüktü
Meringo Birbahargunu benim bir fikrim yok internette de öyle bir içeriğe denk gelmedim hiç daha önce.
Deniz-olfaz Birbahargunu biz 6+2 de muayne olduk kalp atışını dinletmedi doktorumuz küçük olduğu için cihazın ayarını yükseltmem lazım oda bebege zarar verir dedi ama atış şeklini gösterdi kelebeğin kanadı gibi hareket ediyordu çok güzeldi 🤭😳
anneoluyoruuumm16 Meringo 7+5 im. 6+1 de kalp atışı ve keseyi gördük. Çarşamba günü doktorumuza yine gidicez gelişmeleri öğrenmeye. Ama acile gittim iki gun önce bebek iyiymiş ama miyom varmış yunurtaligimda onu konusucam doktorumla
Feyzabeyoglu dilekgi123 doktor sol tarafimda gördü keseyi benim Ne demek oluyor kii? Kızım da sağ tarafimdaydi galiba yanlış hatırlamıyorsam Cinsiyet mi fark ediyor?
minikmucizeemaak Zehraumut Bende 5+0 da görmüştüm keseyi benimkinde minicikti dur resim ekleyeyim senin için