YigitPoyrazMomm Meringo nasıl yuklecegimi bilmiyorum burda biraz yeniyim de😊 mermicek kadar minnacık bişeydi benimkinde kesede🙏💞
Meringo YigitPoyrazMomm bildirimler kısmında solda resim yükle butonu var. Şuan için değil de ilerde ihtiyacınız olursa aklınızda olsun 🤗
Meringo Slnn_123 5+4te beta hcg değerim 21150, progresteron değerim de 28.87 çıkmıştı. Tekrar bakılmadı. Sizin kaçtı ?
Dilara_macin Kbra940306 benimde 14mart kese göründü ama bebek görünmedi 10 gün sonra tekrar gel dedi doktorum
Fatmanray Figen-7272 dikkat edin hareketlerinize benimde öyleydi ilerleyen haftalarda kanamam geldi progestan kullanıyorum
Figen-7272 Fatmanray ben basladım progestan kullanmaya progesteron hormonu ölçüldü normal cıktı ama ne olur olmaz diye basladık bizde
Meringo Slnn_123 o yüzden keseyi görememişsinizdir geriden geliyordur belki de canınızı sıkmayın hafta hafta hepsi oluyor sırayla
Slnn_123 Meringo bende öyle düşündüm çünkü bu bi kaç gündür ağrım oluyor daha çok göğüs hassasiyeti başladı bende dedim yeni yeni kese oluşuyordur
Hilall_ Meringo 5+2den selamlar 🙋🏻♀️ henüz doktora gitmedim 2 kez beta verdim sadece. Cumartesi günü 6 haftalık olunca gidicem doktoraa. Şimdilik kasık ve bel ağrım, yorgunluk ve uyku halim, aşırı göğüs hassasiyetim var. Bulantılarım başlamadı halaa
Meringo Slnn_123 muhtemelen öyledir belirtiler de yeni başladıysa. Hayırlısıyla sağlıklı ilerlesin süreçlerimiz 🤲🏻