Brcgms11 2700₺ ile başlayan normal doğum ücreti bir çok zamdan sonra 6500₺ olmuş bugün tekrar sordugumda öğrendim. En son on gün önce 5650₺ demişlerdi. Muayene de 350₺ den 460₺ olmuş. Anlayamadım gitti gerçekten
guzelanne01_ Brcgms11 özel hastanelerde doğum yapmak resmen işkence oldu maraştayım 2 tane özel hastane var devlet ipta özellikle bir tanesi deprem bölgesi olduğu halde maraşın aşırı zenginlerinden olduğu halde hastane 300 muayne 500 de tahliller tutuyor 7000 de doğum kesin oda artmıştır Ayrıca özel hastane ollmasına rağmen o beklediğim ilgi bilgi yok
Merveincim Brcgms11 ah keşke bizim burda da doğum fiyatı o olsa. 2 hafta önce doğum yaptım 15.500 TL ödedim Muayene 565 TL den indirimli 482.5 TL 🙈
Dozi-nin Brcgms11 yani bence onada şükredin olduğum yerde 1 hastane var 20 binden başlıyor doğum ücreti kime ne tuttururlarsa 🤦♀️
Brcgms11 guzelanne01_ Neye göre bu zamları yapıyorlar gerçekten kimse anlamış değil ya zaten tahliller dünya para tutuyor gerçekten
Crescent96 Valla artık hastaneler şaşırmış durumda.. Yok yani durumum kötü değil, cimri bi insanda değilim ama o parayı oraya vermek benim içini acıtıyor. Allahdan yakınımda çok güzel bi devlet hastanesi var da orda doğum yapacağım yoksa ne yapardım bilmem..
Virgohome Benim gittiğim özel hastanede hazirana kadar normal doğum 8500 sezeryan 9 bin herşey içindeymiş iğnesi serumu vs küveslik bi durum olursa herşey içinde ama bu şekil muayenesi 665 aşırı pahalı geliyor durumumuzda idare eder çok ağam şaham geçinmiyoruz devlete gittim asla insan yerine koymadılar sırasından tut randevu bile alamıyoruz bilmiyorum gönül isterdi hiç özele para yedirmemek ama devlette de kimseyi içeri almıyorlar hiçbişey yapmıyorlar azarlıyorlar saçma sapan en iyisi özel vallahı