Diloshh21 Kizlarr onerceginiz birseyler varmi bebegin rdv tarihinden once gelmesi icin pazartesi rdv’um var hastanede fransada kaliyorum 42 kadar bekliycez bebegim gelmesse pazartesi 41+0 oluyorum hersey yolundaysa hala bekleriz dediler..
AyFa1608 Diloshh21 bol squat, yürüyüş, merdiven, çöm kalk, ilişki, hurma, adaçayı, ahududu yaprağı çayı. Doktorum bunları söylemişti işine yarar belki
GulKeskin Diloshh21 ilk hamileliğimde bi gün önce sürekli merdiven inip çıkmıştım baya bi hareket falan etmiştim bi gün sonra suyum geldi ve doğurdum 🤷🏻♀️
Ftm124 AyFa1608 30 tane yapıyom bırakıyom çayları içiyorum yürüyüş var mediven inip çıkıyorm her gün ilişki var gece 40 olcam tık yok…
Burcumommm Bundan sonra beklemek riskli değil mi peki kaka yeme olayı, kordon dolanması vs. gibi. Allah korusun
Diloshh21 Burcumommm turkiyedeki doktorlari takip ediyorum cogu riskli goruyor burda bakiyorlar sorun yoksa bekliyellm diyorlar anlamadim canim
AyFa1608 Ftm124 kimi erken gelmeye niyetli kimi gelmemeye inat ediyor. Allah yardımcın olsun canım inşallah daha fazla bekletmez minnoş🤗
Belinay_AliEge Bol bol hareket günde 6 adet hurma 3 kupa ahududu yere çömel kalk YouTube da simge dumanın videolarını izle . Bol yürüyus bacakları ayırarak merdiven çıkma 🌸🌸🌸
ElifTzl Diloshh21 Benim doktorum da 42 haftaya kadar beklerim dedi ve cok basarili bir doktor Turkiyede.Merak etmeyin vardir bir bildikleri ben mutlu oldum bekledigi icin