cagrIrmakEsra40 Kızlar 36 haftalık hamileyim. 2500 gr. Bana göre az ama neler anne karnında kilo aldırıyor.
deletedmom734 cagrIrmakEsra40 doktorun haftasına göre uyumlu dediyse herhangi bir sağlık problemi yoksa takılmamanı tavsiye ederim kilo bir sağlık göstergesi değil sen kendin için düzenli beslenmeye çalış bebek her türlü senden alacaktır zaten tek yönlü beslenme sağlıklı değildir herşeyden tüket
Nazkin cagrIrmakEsra40 canim valla zararli bisey yemiyorum findik fistik ceviz kuru uzum incir yumurta sut yourt et meyve bol bol alicagi kadar aliyomus sen nekadar saglikli beslensende pekmez icenler bile var yani fark atmiyor doktor bana normal diyor bana kucuk geliyor soruyorum sende kucuksun diyo bana ne alaka ben 3200kg dogmusum boyum kucuk esim 2500kg dogmus masallah 180 den fazla manken gibi hani anlatabiliyomuyum aradaki uyumsuzlugu ben kucuk oldugum icin bebek kucukmus ne alaka
Tugbaylmaz- Nazkin yaa o doktordan bende de var 🤣 Sen minyonsun, sen erken doğurursun, senin bebeğin kilo almaz diye diye moralimi alt üst etti üstelik erken doğum riski de yok haftasıyla uyumlu kilosu da 😂 Bende, benimle ne alakası var anlayamadım hiç 😂
Ahsenumut Canım bence kilosu gayet normal 35 haftalığım ve dün kontrolde 2600gr çıktı bebeğimm düşünme takma kafaya
Sina Ahsenumut benmde yakımımın öyleydi 38 de gitti 600 gram almştı son haftalar iiice alıyor takılma😇
Nazkin Tugbaylmaz- cok sacma sanirsin bizden geliyor genetik ikitaraftan karisim oluyor babayin katkisi daha cok tabi 😂