Zeyiz  ilkkes yapıyorum bu testlerden anlayan yorumlayabilir mi acaba 🙏
Fhryhzr Yaptığın saat çok geç bence çok akşama bırakma mümkünse ikindin saatlerinde yap Olarak öncesinde 1 saat kadar sıvı tüketme Bugün yumurtlaman yok iki çizgi aynı koyulukta olmalı Bence strip yerine kaset test almalısın daha anlaşılır ve kullanışlı oluyor. Bu ay olmasa bile üzülme her ay yumurtlama olmayabiliyor 2-3 ay yumurtlama görmezsen doktora git Sağlıkla kal 🙏❤️
Zeyiz Fhryhzr çok teşekkür ederim cvp verdiğiniz için 🌸🙏 25nisanda T çizgisi koyulasmis sonradan siliklesmeye başladı o çok kafamı karıştırdı
Zeyiz cahilelafanlatamazsinyorulmaa pkos var bende renglim 5 gün sürüyor ama en son 45 arayla regli oldum bakalım şimdi nezaman olacağım belli değil yani
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Zeyiz anladım peki son regliniz ne zamandı üstünden kaç gün geçti? Aynı saatlerde yapmaya devam edin inşallah yumurtlama gününü görürsünüz
Zeyiz cahilelafanlatamazsinyorulmaa 14 Nisan’da rengli oldum en son doktora gittim doktor renglimin 15.gundunde duphaston hapını verdi bakalım bir işe yarayacak mı çok teşekkür ederim 🙏
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Zeyiz anladım banada verdi duphastonu bende içmeye başladım yeni bugün bakalım ne olacak bilmiyorum 😬 sen her gün aynı saatlerde ve sıvı alımını azalt 2 saat önceden inşallah iyi sonuçlar alırsın 🤲🏻
Zeyiz cahilelafanlatamazsinyorulmaa çok teşekkür ederim inşallah ikimizde en yakın zamanda güzel haberleri alırız 🌸🙏