1anne2bebek__ AyFa1608 doktorun birden gözüme profilinde ki adam gibi göründü. Melaakeeee 🤣 bana bir yudum bile vermediler pamukla ıslattılar bi Zalımlar
Tubatgn MadameHappy34 Rezene, kalıbımı basarım. Muayeneden 2 saat sonra hastaneye ışık hızıyla uçtum kanamamı başlatan ve 2 cm açıklığımı 4e çıkaran tek etken 😃
AyFa1608 MadameHappy34 doğrudur balım Allah kolaylık versin. Çok zor bi andasın ama sonu çok güzel olcak onu düşünerek dayan🥲
AyFa1608 MadameHappy34 bişey olmaz yapmazlarsa manzarayı hak etmişlerdir hahdhaha bana lavman yaptıkları halde doğum zamanında ıkınmalarda hissettim birşeyler çıktığını ama yapcak bişey yok 😅
MadameHappy34 AyFa1608 🤣 Ayy cidden en büyük korkum ama aç da kalamam bu sebepten.. bir zahmet lavman yapsınlar.😂
Busel 1anne2bebek__ yok evdeyim 🤣 3te gittim doktora kanala sokmuş kafayı sancıda çıktı hafta sonuna da gelebilir dedi ama 1 haftaya kesin gelir artik dedi
1anne2bebek__ Busel hadi bi avazda inşallah canım. Benim de 38+2 de suyum gelmişti. Kanalda değildi bebek doktorum kanala indirdi. Sonra da doğurdum 🫠🫠🫠
MadameHappy34 1anne2bebek__ hafif regl ağrıları başladı gece boyu 1 saatte bir sertleşme ağrı oldu ama açıklık muayenesi edilmiyor. 🤷♀️
1anne2bebek__ MadameHappy34 heh tamam. Açılacak inşallah stres yapma sen yanındakini de takma 🤤 inşallah sağlıkla kavuşacaksın yavruna bacım 🫶🏻
1anne2bebek__ MadameHappy34 eveeettttt nişan geldi başlar sancı 🤗♥️ Hadi bir avazda sağlıkla inşallah 😁