Melisakln06 Herkesin derdi farklı 😂 şimdi sizce katlanabilen küvet seti mi yoksa normal küvet seti mi daha kullanışlı, katlanan küvet setini kullanan memnun olan var mı
Burnumageliyoduslkmsn Katlanabilir aldım yok delinir diyen vs vs var nereye sokucam sonra ben onu zaten bı sure sonra banyoya geçecek katlanır pratik şeyleri çok seviyorum ayaklilarindan al alırsan kapanma ihtimali bile olmuyor Bu nasıl gova imine Melisakln06
Ao526- Melisakln06 Yer tasarrufu sağlamak amacıyla katlanabilir set aldım. Henüz kullanmadım. Çevremdeki tecrübeli anneler 1-2 kere küvette yıkıyorsun sonrasında birlikte giriyorsun duşa dedi. Henüz yorum yok 😬
Bet1 Melisakln06 ben ilk oğlumda da normal aldım simdikinde de normal aldım katlanabilirlere guvenemedim şu sızdırır falan ne gerek var 😂
KayraVeAnnesi_06 Melisakln06 Aşırı memnunum , iyiki almışım dediğim ürünlerden . Yerden de tasarruf ediyorsun Normal küvetler bu ürüne göre daha yüksek yıkarken kollarınız rahat hareket etmiyor derin olduğu için önermem
Sila66 Burnumageliyoduslkmsn bende katlanır aldım ben zor katlıyorum bu adam nasıl devırdı skskdkdkdkdk
Burnumageliyoduslkmsn Sila66 kovada aldinmi kız cidden nee gerek var 😁 normal banyoda bizim olan ama asla kullanmadığımız kovayı kullanacağım maşrapa falan alanlarada şaşırıyorum aynı işi görüyor 😁
Smia Katlanma sorunu çok oluyo diye duydum ilkimde normal aldım 1 kere yıkadım ikincisinde 40 çıkarırken foto içindi bidaha kullanmadım smdi almadım kucağımda yıkarım bebisimi 😇
Burnumageliyoduslkmsn nebakiyonkomikmi kendi maşrapamizı kullanicam bende eşimde kullanamıyoruz ne kova ne masraba o yüzden onlarla yikicazz 😁
Burnumageliyoduslkmsn Sila66 kız benim toz kovam ayrı yer kocam vip Ahmet bide banyo kovam var hepsi ayrı ayrı,😁
Burnumageliyoduslkmsn Sila66 küvetim var diye mutlu sanıyorlar bı o tam herşeyimiz eksik 😁 annem hazırlık yaptı seçim günü gidip oy kullanıp eşyalarımızi alıp döneceğiz evde bir iki hastane çıkışı 3 5 zıbın var onlar bile farklı bedenlerde hastane çantam hazır değil 😁 sadece terlik aldım kendime depend bile annemde beşik kargoda 😁 kan değerim düşük karnım aç altım yaş 😁😁😁
Burnumageliyoduslkmsn nebakiyonkomikmi kaynanan falanda mi yok bacım 😁😁😁 ben kullanmıyorum diye çıkardım banyodan diyorki siz nasıl yıkanıyorsunuz,😁😁😁😁😁😁 zorlayınca çok sigmiyoruz dedim😁😁
Sila66 Burnumageliyoduslkmsn dogum haftan geldı sen nıye bekledın bu zamana kadar 35 hafta olcan oldun mu yıkayım edıyım dıyene kadar gecıcek elını cabuk tut 😃😂🤍🤍🤍
Poyrazin_annesi Vala 1 senedır kullanıyrz cok memnunum hc akıtma yapmadı. Bıde nasıl katlanıyo dökülüyo onuda anlmdm