Zeynepiniz Merhaba kankalar, benim son adet tarihime daha 11 gün var ama erken gebelik testinde hayalet çizgi çıktı. Bende kan vermek istedim doğal olarak yarın 10 gün kalıyor bat’a. Versem çıkar mı sizce ve sizde kaç gün kala verdiniz ?
Likayolcusu Zeynepiniz bende o civar hayalt çizgi ile öğrendim kan verdiğimde 17 idi beta ama ikiz gebelik olduğu için belki bu kadar erken öğrendim siz yine de bir hafta bekleyin veya bir test daha yapın tekrar hayalet çizgi görürseniz kan verin
ayseaaksoy Zeynepiniz adetime 2 gün vardı ama ben gebelik kanı için gitmemiştim gebelik hiç aklıma gelmedi 😂🙃 belim çok ağrıyordu kan testi istedi doktorum onda çıkmıştı
anneoluyoruuumm16 Zeynepiniz acele etme geç döllenme olabilir. Benim öyleydi gecikmemin üçüncü günü kan verdim 4.88 yani negatif çıktı bir hafta sonra pozitife döndü
dolunayes Zeynepiniz 11 gun kala cikmasi zor . Testte sorun olabilir bekle sen adetr biraz en azindan 3 4 gun kalsin. Simdi versen dusuk cikacak degerin tereddutler arkadasima 15 gebelik de denmez bile dendi . Garanti olur guzel gecirirsin zamanlarini. Erken ogrenmekde stres
2oglusannesi Zeynepiniz bende sabırsızım normalde ama. İlişkiden 3 gün sonra acaba hamile kalmismiyim diye hic test yapmadım. Sizinki biraz değişik olmuş 😄🌺
Ao526- Zeynepiniz Ben regl olmam gereken günün akşamında erken gebelik testi yaptım. Silik çizgi çıktı. Sonra hastanede aldım soluğu 😂 312.3 ile netleştirdim hamileliğimi 🎉