happiestMom Kızlar allah aşkına kanal tedavisi çok kolay oluyor deyin 🙏🏻 Bugün hafif sallanan dişimin agrısından ölllldümmm sabah diş hastanesine gidip çektirecektim ama dayanamayıp biraz önce özel poliklıniğe gittim film çekildi. Daha yasın cok genç çekmeyelim bu dişi kanal yapalım ama yanında ki kesin çekilcek yamuk cünkü dibi dedi. Pazartesi kanal olucak. Antibiyotiğe basladık 3 aylık bebeğin var ayrıca emziriyorum. Cok mu zor oluyor kızlar yaa cok korkuyorum 😢
hunilimom happiestMom ben yaptırdım uyuşuyor zaten 😂 benim dişçi fobim var malesef uyussa da açıyor gibi geliyor 😂
iki_canavar_annesii25 happiestMom Hiç korkma cnm uyusturuyorlar zaten ağrı falan hissetmiyorsun tam 6 tane dişimde kanal tedavisi war dün 1 tanesine dolgu yapıldı hiç acı falan hissetmiyorsun hiç korkma Çekimde kolay çekimden de hiç korkma ben 5 tane çektirdim dis şimdi yerleri iyileşsin tekrar dis yaptiricam yerlerine
serpil1baby happiestMom 2 kanalım var bir tanede çektirdiğim dişim var kanal çekimden daha kolay daha bunu söylim sana kesinlikle kaybetme dişini kanal yaptır korkucak hiçbirşey yok canım🙏🙏🙏🙏
happiestMom iki_canavar_annesii25 yaa ne kadar güzel sen baslamıssın diş tedavisine bende çektirdim daha önce o bir anda olup bitiyor ama kanal tedavisi ürkütüyor beni. Dişlerimi cok önemsememe ragmen bir sürü şey cıktı ya berbat durumdaymıs hepsi 😢
iki_canavar_annesii25 happiestMom Başladım walla cnm bende senin gibi çok korkuyordum ama korkumu yendim başlamak istedim bir yerden çünkü her gün ağlıyordum dis ağrısından her gün çekeceğime 15 20 dk çekerim dedim agiriyi biter gider öylede oldu gerçekten şimdi kanal tedavilik işlem yok dolgunluk Bi kaç dis war sonrada çekilenler yerlerine yapılacak dişler bende açıkçası ondan korkuyorum nasıl bir işlem olucak
happiestMom iki_canavar_annesii25 valla dediğin doğru suan antibiyotik kullanmam gerektiği için kanal tedavisi pazartesi olucam basımı duvarlara vuruyorum böyle bir acı yokk 😢
happiestMom serpil1baby bugün baska bir kliniğe gittim kesinlikle çekilmeli asla toplanmaz diş diyor taaa çarsamba gününe attı dayancak gücüm kalmadı
thsz13 hsshwhshshxh ben yaptirirken o kadar aciyacak sandim ki disci koltugunda tansiyonum sifirlandi ölüyordum çözüm olarak da agzima kesme seker tıktılar AT GİBİ hshshaha sonuc, bir gram bi şey hissetmedim sadece sıkıldım islemde🥴
happiestMom thsz13 ayyy ne güzel yaaa ama benim çekilcekmiş galiba baska bir klinik de bugün cok kötü dişin neden kanal dediler buna kurtulmaz bu asla dedi
Aslim12 happiestMom korkma canım tabiki iğneyi vurana kadar sızlıyor ama sonrası daha rahat yapılan işlemi hissediyorsun ama acı duymuyorsun 26 haftalık hamileyim benim de kanal tedavi+dolgu olan dişim koptu düştü komple şimdilik geçici dolgu yapacak ya da kaplama bakalım
happiestMom Aslim12 ayyy valla ne zormus şu diş ya kafamı yerlere vurmaktan kafama ağrılar girdi kalp krizi geçiricen acıdan 😩
Aslim12 happiestMom Allah şifa versin inşalllah hamileyken daha zor sabahlara kadar uykusuz kalmıştım bende ağrıdan acıdan ağlaya ağlaya zaman geçmiyordu
serpil1baby happiestMom kanal olmuyosa çektir tabi canım ama korkulcak hiç birşey yok rahat ol sen sadece🤗 geçmiş olsun.